"Reno kađar" sa NOVIM izgledom i JAČIM motorima

Segment kompaktnih SUV-ova nastavlja da raste i „Reno” je posle nepune četiri godine počeo sa prodajom redizajniranog „kađara”. Na putu od Beograda do Oplenca iskoristili smo priliku da proverimo šta su Francuzi uradili na popularnom modelu koji je prodat u 450.000 primeraka.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Kađar" je dobio nova LED svetla i veću masku hladnjaka 

Osveženi „kađar” je dobio nova prednja svetla, sada sa potpisom u obliku slova C i veću masku hladnjaka sa dosta hroma, dok je izgled zadnjeg dela preuzet sa „koleosa”. Tako je postignuto da automobil na pogled izgleda robusnije i snažnije, pri čemu su spoljašnje dimenzije ostale nepromenjene.

Zadnji kraj redizajniranog "kađara" urađen je po uzoru na veći "koleos"

U kabini smo odmah primetili novu centralnu konzolu, sa većim ekranom osetljivim na dodir dijagonale sedam inča i tri okrugla tastera za kontrolu klima-uređaja. Opšti utisak je da vozačevo okruženje sada izgleda modernije, pri čemu je „Reno” ostavio dosta prostora za još ozbiljnije promene na narednoj generaciji.
Najveće promene se odnose na motorizaciju. Praktično, u ponudi su samo novi agregati. Vozače u Srbiji bi trebalo da privuče novi 1,3-litarski turbo benzinac sa 140 KS (u ponudi je i snažnija verzija sa 160 KS). Popularni 1.5 dCi sada razvija 115 KS, pet više od prethodnika, a dobio je i oznaku „blue” zahvaljujući ugrađenim novim elementima za kontrolu emisije štetnih gasova.

Glavna izmena u enterijeru je veći ekran osetljiv na dodir

Top ponuda je novi 1.7 dizelaš sa 150 KS koji dolazi u kombinaciji sa automatskim EDC menjačem i pogonom na svim točkovima. Ako vam 4x4 pomoć nije potrebna, rezervna opcija je sistem „extended grip” koja pomaže verzijama sa prednjim pogonom u vožnji van asfaltnih puteva.

Početna cena "kađara" je 20.490 evra za verziju sa TCe motorom i 130 KS

Cena se, i pored redizajna, novih motora i bogatije serijske opreme, nije promenila - verzija sa 1.3 TCe motorom (140 KS) i „limitid” paketom opreme košta 20.490 evra, a kupci će na poklon dobiti i četiri zimske gume. Dizelaš startuje od 22.190 evra.

Povezane teme: Reno, Reno Kadjar, Reno Kađar, Renault, Koleos, TCe

Poslednji komentari

rebro
Utorak, 05. 02. 2019. 17:16h
neregistrovan korisnik
Imao sam Kadjara 3 godine. To nije SUV već krosover. Nije prostran, gepek mu je manji od Laguninog iako stoji da je 485 litara naspram 450 litara. Potrpšnja 1,5dci je bila niska. U gradu 4,8 litara, a van 4,4.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»