NOVI "lend rover difender" stiže 2020, špijunske fotografije i novi podaci

Potpuno novi “lend rover difender” biće predstavljen u narednih 12 meseci, a pred nama su “sveže” špijunske fotografije modela koji bi trebalo da pomeri granice “off-road” vožnje.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nova generacija "difendera" je snimjena u Severnoj Americi

Prototip “defendera” je uhvaćen na testovima u Severnoj Americi, gde će morati da se dokaže u surovim vremenskim uslovima, na temperaturi od - 40 stepeni Celzijusa i na nadmorskoj visini od 4.000 metara. Na fotografijama su verzije sa kraćim i dužim međuosovinskim razmakom, a očigledno je da će dobar deo izgleda naslediti od aktuelnog “diskaverija”, mada će zadržati prepoznatljiv “Lend rover” kutijasti oblik.

 

Testiraju se verzije sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjem

U “maskiranim” modelima se nalazi dvolitartski dizel agregat, mada izvor blizak britanskoj kompaniji kaže da će novi “difender” imati i neki vrsto “električne pomoći”, najverovatnije blagi hibridni sistem od 48 volti. Otkriveno je i da će nova generacija u velikom meri biti napravljena od aluminijuma kako bi se redukovala težina i poboljšala upravljivost. Takođe, pretpostavlja se da će biti predstavljeno više različitih verzija “difendera” jer u “Lend roveru” kažu da vozačima neće ponuditi samo novi automobil već i “novu porodicu”. Šta god to bilo, moraćemo da sačekamo do kraja 2019. kada će se pojaviti serijska verzija.

 

Novi "rejndž rover evok" će srpsku premijeru imati u martu na Salonu u Beogradu

Što se tiče “Jaguara” i “Lend rovera” u Srbiji, u 2018. godini je prodato ukupno 400 automobila, a najnprodavaniji model je “rejndž rover sport” (100 primeraka). U narednoj godini biće lansirana dva nova modela, i to nova generacija “rejndž rover evoka”, kao i potpuno novi “jaguar I-pejs”, prvi potpuno električni model iz “JLR grupacije”. Premijera ovih modela očekuje se u martu na 54. salonu automobila u Beogradu.

Povezane teme: Lend Rover Difender, Lend rover, Jaguar, Jaguar I-pejs, Rejndž rover evok
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»