Prototip Škode Superb otkriva važne detalje

Škoda testira prototip verzije Superba još od avgusta 2016. godine. Ove nedelje su prvi put kroz oko objektiva paparaco automobilskih novinara prošle slike testnog modela bez ikakve kamuflaže, i on izgleda veoma blisko primerku prikazanom na naslovnoj fotografiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sudeći po detaljima na prednjem braniku, vidljivim na fotografijama koje nećemo prikazivati zbog zaštite intelektualne svojine, i diskovima pričvršćenim po sredini točkova, vrlo je verovatno da proizvođač testira novi motor, ili čak novi pogonski sklop.

 

Naravno, niko ne može sa sigurnošću da potvrdi ovu pretpostavku, izuzev samog proizvođača, ali je vrlo verovatno da se ovde radi o testiranju novog plug-in hibridnog pogonskog sklopa, koji je rukovodstvo Škode već najavilo, da će perjanica dobiti tokom 2019. godine.

 

Ukoliko se ova pretpostavka ispostavi tačnom, to će značiti da će ova verzija Superba imati identičan pogonski sklop kao VW Passat GTE, koji će ove godine doživeti restilizaciju, uobičajenu za sredinu životnog ciklusa.

Još uvek nije jasno da li će konvencionalna i plug-in hibridna verzija Superba biti predstavljane istovremeno, ili će prvo debitovati konvencionalni model. Prema glasinama, restilizovani Superb bi trebalo da ima premijeru ovu jeseni, koju nedelju pre Salona automobila u Parizu, na događaju World Wide Web, ili na samoj pariskoj manifestaciji.

 

Tekst je u celosti preuzet sa portala Autorepublika.com

Povezane teme: škoda, škoda super b, automobili