Alfa Romeo u junu zvanično najavljuje Giuliju Coupe i Castello SUV?

Očekuje se da kupe isporučuje 650 ks iz pogonskog sistema koji je tehnološki derivat LaFerrarijeve hibridne jedinice. Pre nešto više od mesec dana, pojavile su se glasine o planu Alfe da lansira kupe verziju Giulije, o čemu smo vas izvestili. Doduše, ovde se ne radi o čistom uklanjanju zadnjih vrata, već i o znatno boljim performansama.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Od tada do danas, informacije se nisu promenile, tako da se očekuje delimično elektrifikovani pogon sa Ferrarijevom ekspertizom. I dalje će u centru pažnje biti 2,9-litarski biturbo V6, ali će uz pomoć elektroasistencije snaga porasti na čitavih 650 konja, što znači da ćemo imati posla sa najsnažnijom serijskom Alfom ikada.

Glasine takođe kažu da Alfa Romeo Giulia Coupe neće biti prodavana samo u konfiguraciji s dvoje vrata, već će poput Audija A5 Sportback i BMW-a serije 4 Gran Coupe, biti dostupna i varijanta s petoro vrata.
 

Jun će takođe biti mesec kada će italijanska marka oficijelno najaviti novi veliki SUV, koji će biti pozicioniran iznad Stelvija. Kao što će Giulia Coupe biti najsnažnija serijska Alfa ikada, tako će i novi SUV biti najveći model kompanije svih vremena. „Šuška“ se o nazivu „Castello“. Model s povišenim klirensom će usvojiti „blagi“ hibridni pogon sa 48 V. Trebalo bi da raspolaže kombinovanom snagom od 400 konja, iz 2,0-litarskog turbo motora i elektrosistema. Moguće je da će biti dostupan i u verziji sa sedam sedišta.

Tekst je u celosti preuzet sa portala Autorepublika.rs 

Povezane teme: Alfa romeo, alfa romeo castello, alfa romeo giulia
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»