Novi kralj SUV klase - upoznajte najskuplji teranac na svetu – ekskluzivni Karlman King

Ako su vam tradicionalni SUV modeli postali monotoni, a novac u banci nije problem neafirmisana kompanija Karlman sada nudi nešto sasvim drugačije...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Za dva miliona dolara, ambiciozni brend će na vašu adresu isporučiti futuristički terenac koji stilom neodoljivo podseća na vozilo koje bi na filmskom platnu vozio Betmen. Baziran na Fordovoj platformi koju koristi gorostasni „F550“, moćni SUV će pokretati V10 motor od 400 konjskih snaga.

 

Budući da masa kojom raspolaže nije za potcenjivanje maksimalna brzina terenca dužine  5.990 milimetara ne impresionira, pa markantni SUV posustaje već na 140 km/h. Po astronomskoj  tarifi koja višestruko prevazilazi sve modele na tržištu, „king“ će u pogledu opreme do najsitnijih detalja izaći u susret ukusu i potrebama ekscentričnih kupaca. U skladu sa pojavom, a na zahtev klijenata, „king“ može dobiti i blindirani oklop.  Da je samo nebo granica i u prostoru namenjenom imućnim kupcima, ilustruje fotografija koja pokazuje raskošni enterijer ekskluzivnog SUV-a.

 

 

 

 

 

Povezane teme: Automobili, SUV, Novi terenac