BMW X2 - Kompaktni krosover predstavljen u Srbiji

Nedugo nakon međunarodnog predstavljanja, atraktivni novitet iz „BMW“ programa stigao je i u Srbiju. Reč je o premijum krosoveru „X2“ koji promoviše naglašeno sportski dizajn, dinamičnu vožnju i najsavremenije motore.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Takođe, novi „X2“ detaljima naglašava vezu sa slavnim „BMW“ modelima, pa će znak na C stubu iskusnije ljubitelje automobila podsetiti na nezaboravne klasike, poput „2000CS“ ili „3,0 CSL“. Ali da se vratimo u sadašnjost, gde „X2“ nastupa i novim bojama koje smo imali prilike da i neposredno doživimo na jednodnevnom druženju, koje je organizovala kompanija Delta Automoto. U pitanju su „mizano“ plava i „galvenik“ zlatna, nijanse koje se imati ulogu da na prvi pogled privuku radoznale poglede. Ništa manje atraktivno nije ni rešenje prednje trapezoidne maske koja je, po prvi put kod modernog bavarskog modela okrenuta i sada se širi nadole. Novi „X2“ maksimalan utisak najavljuje i ponudom motora.
Od samog početka prodaje biće dostupne tri varijante agregata: „BMW X2“ sDrive20i benzinski model sa 192 KS, „X2“ xDrive20d dizel varijanta sa 190 KS kao i „X2“ xDrive25d dizel sa 231 KS. Oba dizel agregata standardno su opremljena „iks drajv“ inteligentnim pogonom na sva četiri točka i osmostepenim „steptronik“ menjačem, dok je benzinski model opremljen sportskim sedmostepenim „steptronik“ menjačem sa dvostrukim kvačilom. Modeli „M Sport“ i „M Sport X“ standardno su opremljeni i naprednim „M Sport“ oslanjanjem sa tvrđim ogibljenjem. Ovaj element je dostupan kao opcija u osnovnom modelu.
Enterijer modela „M Sport“ i „M Sport X“ čini efektna kombinacija štofa i Alcantara kože sa kontrastnim štepovima za instrument tablu i centralnu konzolu, dok instrumenti i veliki ekrani pružaju savremenu viziju sportske elegancije. Novi „X2“ kupcima takođe nudi i „plodove“ najmodernije tehnologije kada se radi o sistemima za asistiranje vozaču, kao i aktivne i pasivne bezbednosti. Prema dostupnim informacijama, početna cena za „X2“ biće orijentacionih 39.000 evra, a više informacija biće poznato nakon nastupajućeg BC Car Show-a.

Povezane teme: bmw, noviteti, krosover
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»