Opel Combo Life - Najbolji porodični prijatelj

Kompanija Opel nastavlja proizvodnu ofanzivu lansiranjem istinskog univerzalca u vidu modela „kombo“ - čudesnog porodičnog automobila, prepunog inovacija koje sve čini mogućim.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Baziran na novoj arhitekturi, neverovatno prostran, izuzetno praktičan i svestran, „kombo“ je opremljen sa jednim ili dvoje kliznih vrata, a može da se naruči u „kratkoj“ (4,40 metara) ili „produženoj“ (4,75 metara) verziji, kao petosed ili sedmosed. Sa novim „opelom“ bićete heroj lokalnog sportskog tima, kada budete smestili sedam članova ekipe i njihovu opremu pred odlazak na sledeći meč.
Čak ni planirano „proširivanje“ porodice ne donosi stres, jer su na raspolaganju tri individualna zadnja sedišta sa Isofix držačima za dečija sedišta, uz hedonističko uživanje zahvaljujući panoramskom krovu. Vaši prijatelji će takođe obožavati izvanrednu prostranost i zamoliće vas da pozajme vaš novi „opel“ za odlazak u najbližu prodavnicu nameštaja, jer novi „kombo lajf“ raspolaže sa početnih 597 litara, pa sve do 2.693 litra zapremine prtljažnog prostora. Takođe, mogućnosti praktičnog noviteta, kada je odlaganje predmeta u pitanju, u skladu su sa svestranošću vozila i reper su u segmentu. Tako veliki odeljak u centralnom grebenu može da primi sve, od flaša zapremine 1,5 litara pa do pametnih mobilnih telefona, novčanika ili tableta. Osim toga, putnici kako napred tako i pozadi, mogu bezbedno da odlože predmete u velike džepove na vratima.


Međutim, ono što je još fascinantnije jeste do koje mere „kombo lajf“ pete generacije podiže lestvicu u smislu tehničkih ambicija segmenta, što se odnosi na nivo bezbednosti i komfora, koji dobijaju sasvim novu dimenziju. Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima vozačke asistencije, dobro poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, „hed-ap “ displeja i grejanog obruča volana, presvučenog kožom. Uz to, povrh svega, novi „kombo lajf“ je takođe prijatan za oko, zahvaljujući odvažnim proporcijama, koje mu daruju snažnu i robusnu pojavu.

Početak prodaje startuje u prvoj polovini 2018., dok se prve isporuke mogu očekivati u drugoj polovini godine.

Povezane teme: opel, combo, life
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»