"Džip grand čiroki trakhok": najsnažniji SUV!

U Džipu su se potrudili i uspeli su: napravili su (zvanično na tržištu SAD) najznažniji SUV u istoriji, sa 707 konjskih snaga iz 6,2-litarskog V8 motora!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovo čudo sa "klirensom", koje raspolaže sa maksimalnim obrtnim momentom od 875 njutnmetara, do 100 km/h ubrzava za 3,5 sekundi i razvija maksimalnih 290 km/h , Inače, unapređeni 8-stepeni automatski menjač TorqueFlite i pogonske komponente projektovane za dodatni obrtni momenat. Novi kočioni sistem "Brembo" ima najveće prednje kočnice ikada ugrađene na jednom serijskom "džipu", a ovoj div se sa 100 km/h do nule zaustavlja za 34,7 metara…

Agresivni, funkcionalni elementi eksterijera obuhvataju jedinstvenu, četvorostruku izduvnu cev, kao i redizajniranu masku koja optimizuje tok vazduha i hlađenje,. Nove standardne titanijumske felne od 20 inča izvedene su sa upečatljivim žutim "Brembo kočionim "čeljustima"

Enterijer je podređen vozaču: 7-inčni instrument klaster sa centralno postavljenim tahometrom i brzinomerom koji pokazuje brzine do 200 milja na čas (320 km/h). Automobil raspolaže sa više od 70 bezbednosnih i sigurnosnih funkcija, a opremljen je naprednom tehnologijom...

Novi "grand čiroki trakhok" sklapaće se u Detroitu, a na tržištu SAD pojaviće se kasnije tokom godine. Očekuje se da će početna cena iznositi oko 80.000 dolara.

 

Povezane teme: Jeep, Jeep Grand Cheerokee, Tržište novih automobila, Džip grand čiroki
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»