Rejndž Rover Velar: popunjen prostor između "evoka" i "sporta"

Rejndž Rover je, pred svetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi, predstavio slike i kompletne tehničke podatke sa svoj potpuno novi model u gami - "velar".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Četvrti član porodice Rejndž Rovera, koji je u gami popunio prostor između "evoka" i "sporta" kao SUV srednje veličine, nimalo ne zaostaje u luksuzu, eleganciji i vrhunskoj završnoj obradi za svojim "rođacima", a nudi i neka nova tehnološka rešenja, koja ga stavljaju u dobru početnu poziciju kad je borba protiv rivala u pitanju, kakav je na primer "porše makan".

"Velar" donosi blagu revoluciju kad je dizajn ovog profila SUv-ova u pitanju, diktirajući neke trendove, ali se strogo pridržavajući tradicije koje sa sobom donosi Rejndž Rover, pa je na prvi pogled jasno kojoj porodici pripada ovaj automobil. već je uobičajeno da novi modeli u poslednje vreme dolaze sa vrhunskim infotejment sistemima, a on se kod "velara" zove "Tač pro duo". "Velar" ima i uktra tanke matriks-laser LED svetlosne grupe napred i samouvlačeće kvake na vratima, ali ono što će veliki broj vlasnika ovog automobila da zanima su svakako vozne karakteristike: "Velar" poseduje pogon na svim točkovima, kojem "pametni" "drajvlajn dinamiks" sa opcionom aktivnom blokdaom diferencijala omogućava vrhunske sposobnosti na putevima izvan asfalta.

"Velar" će se nuditi sa paletom od šest pogonskih jedinica raspona snaga od 180 (2.0 dizel) do 380 KS (3.0 V6 benzinac), uz brojne sisteme pomoći vozaču pri vožnji na loše terenu i sisteme bezbednosti.

Rejndž Rover sa prodajom "velara" počinje na leto, a očekivana početna cena će biti oko 55.000 evra.

Povezane teme: Range Rover, Rejndž Rover velar, Salon automobila u Ženevi

Poslednji komentari

Mare
Ponedeljak, 06. 03. 2017. 17:08h
neregistrovan korisnik
@brezon Evoque 2015 Solidno, za tu cenu, ne bi smele da su lose neke sitnice, npr gume oko prozora itd, postoje neke nelogicnosti oko klimatizacije i tako, Sve u svemu solidno, mada za te pare bi trebalo bolje. Tesko uporediti sa drugima, tu je cenovno oko BMW, a losiji od njega. Eto, toliko. Ne bih opet kupio, ako je to pitanje. Ima bolje za te pare.
brezon
Petak, 03. 03. 2017. 07:50h
neregistrovan korisnik
Ciao! Neka neko ko ima Range Rover od 2010. pa naviše, ako ga nije žao žuljeva na prstima, neka napiše sveopšti opis vozila: komfort, održavanje, izdatke koje ima itd. Dakle, neka napiše realno; mane i prednosti. Hvala.
Vuki
Petak, 03. 03. 2017. 04:58h
neregistrovan korisnik
Auto za nesmotrene..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»