Nova Ford Fijesta - premijera na Dan republike!

Nakon što je Ford udlučio da se ne pojavi na Salonu u Parizu, svi su pomislili da će kasniti promocija nove generacije „fijeste“. Međutim, Ford je tako uštedeo dovoljno novca da za svoju dušu predstavi „fijestu 7“, koja će biti otkrivena 29. novembra na specijalnom događaju u Kelnu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ford će sedmom generacijom proslaviti 40. rođendan "fijeste"

Za sada, nema previše zvaničnih informacija o sedmoj generaciji najprodavanijeg Fordovog automobila u Evropi, osim da će koristiti poboljšanu verziju postojeće platforme. Takođe, nova „fijesta“ bi trebalo da bude neznatno šira i duža od aktuelnog modela. Enterijer će, međutim, biti potpuno izmenjen, sada sa kvalitetnijom plastikom, modernijim infotejment sistemom i sa manje prekidača.

 

"Fijesta" će se vozačima ponuditi u verzijama sa troja i petora vrata

U ponudi će biti i novi sistemi bezbednosti i asistencije vozaču, a kao i do sada „fijesta“ će se proizvoditi u verzijama sa troja i petora vrata. Akcenat će biti na 1,0-litarskim ekobust benzincima, dok će se kupcima ponuditi i 1.5 TDCi dizelaš i „paueršift“ šestostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačlom.
Ford će u utorak ujedno proslaviti i četiri decenije od originalne „fijeste“. Inače, nova generacije „fijeste“ se u prodajnim salonima očekuje na proleće.

Povezane teme: Ford, Ford fijesta, Salon u Parizu, Keln

Poslednji komentari

pitanje
Ponedeljak, 21. 11. 2016. 08:10h
neregistrovan korisnik
Leba ti šta ti voziš kad samo streljaš levo i desno, sve neke kante krševi i ništa ne valja. Ko je tebe ustoličio za sudiju?
dedamraz
Ponedeljak, 21. 11. 2016. 08:05h
neregistrovan korisnik
Zvecka i tandrče kažeš? Imam auto star 30 godina i ništa mu ne zvecka i ne tandrče, iako je daleko od idealnog stanja, naravno; a ti nas ubeđuješ da se to dešava kod novog automobila? Koji novi auto danas je pregledan?
Realno
Nedelja, 20. 11. 2016. 19:51h
neregistrovan korisnik
Ford je kanta svoje vrste. I kada je nov je krs.
Inace
Nedelja, 20. 11. 2016. 13:10h
neregistrovan korisnik
Je nemoguće da na 140-150 imaš potrošnju 7.5l sa 1.25 motorom. Ako si sanjao onda je to OK, u realnosti sve ispod 9l je laž, jedino, ako ideš nizbrdo.
kole
Nedelja, 20. 11. 2016. 01:41h
neregistrovan korisnik
Jel kazes Bejing, ili Peking, Vin ili Bec, Renault, ili Reno...Kaze se Fijat i pise se Fijat, osim kad zelimo da ime kompanije napisemo u originalu. Izgovaras Fiat...ha, ha, ha Ti verovatno imas hronicnu upalu grla. Fijesta odlican auto. 1.25 na auto putu opusteno 140-150 7.5 L.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»