Ovo je redizajnirani „golf VII“ - pronađite razliku! Video

Nemački precizno, Folksvagen je tačno u 12:30 predstavio redizajniranu sedmu generaciju „golfa“ koja bi u prodajnim salonima trebalo da se pojavi već krajem meseca. Kao što se i pretpostavljalo, VW je odradio samo blago zatezanje lica svog najprodavanijeg modela koji, međutim, može da se povali novim tehnologijama, motorima i sistemima sistencije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Redizajnirani "golf" ne bi trebalo da bude skuplji od aktuelnog modela

Ukratko, „golf VII“ sada ima drugačiji prednji branik sa većim usisnicima za vazduh, dok LED dnevna svetla mogu da se poruče kao dodatna oprema. Umesto ksenonskih farova dostupna su puna LED svetla (dodatna oprema) za sve verzije, dok su zadnja LED svetla deo serijske opreme. Za razliku od Opela sa „astrom“, Folksvagen neće koristiti matriks tehnologiju.

Kabina je osvežena kvalitetnijim materijalima i mekanom plastikom, a centralnim delom dominira ekran osetljiv na dodir dijagonale 9,2 inča (prethodni ekran je bio dijagonale osam inča). Takođe, „golf“ je prvi kompaktni automobil koji može da se poruči sa tehnologije kontrolom pokretom, koju smo imali prilike da upoznamo na novoj generaciji „BMW-a serije 7“. Posle „tiguana“ i „pasata“, i redizajnirani „golf VII“ je dobio digitalnu instrument tablu, odnosno takozvani cirtuelni kokpit (doplata 510 evra).

Što se motora tiče, akcenat je na novim 1,5-litarskim turbo benzinskim i dizel motorima koji predstavljaju zamenu za 1.4 TSI, odnosno 1.6 TDI. Recimo, 1.5 TSI Evo sa 150 KS koristi sistem deaktivacije cilindara a prosečna potrošnja iznosi 4,9 litara.

Kasnije se očekuje i još efikasnija verzija sa 130 KS. Više snage dobio je i „golf GTI“ - 230 KS za klasičnu „GTI“ verziju, odnosno 245 KS sa „GTI performans“.

 

Povezane teme: Folksvagen, Folksvagen golf VII, Golf VII, Fejslift, Pasat, Tiguan

Poslednji komentari

Nestvarno
Ponedeljak, 14. 11. 2016. 14:11h
neregistrovan korisnik
Stvarno sa ovim narodom nesto nije u redu.Nov VW Golf 1.6. tdi sa sličnim paketom opreme košta približno kao i Tojota Korola 1.4. dti.Nakon 10 godina Golf je upoznao sve mehaničare od Hamburga do Atine a Korolu mrze iz dna duše,da svi automobile prave kao Tojota nebi imali od čega da žive.A naš narod kao pčele na med,VW pa VW.?
Realno
Ponedeljak, 14. 11. 2016. 08:30h
neregistrovan korisnik
Ko prati vw-a, znace u cemu je razlika. To su automobili tehnoloski napredniji od konkurencije a vizuelno je bitno da je klasican i upotrebljiv. Vizuelno je drugacije kod ristajlinga: branici, svetlosne grupe, felne ,retrovizori, enterijer, kontrolna tabla... Da ne nabrajam, ima dosta toga, samo kome je to bitno neka kupi fiat ili daciu kod kojih ne postoji ristajling. Kakve komentare covek procita ovde... Sa ovim narodom nesto ozbiljno nije u redu.
kimi
Subota, 12. 11. 2016. 21:44h
neregistrovan korisnik
Ja znam razliku...ima najnoviji lazljivi softver !!!!!
Dik
Petak, 11. 11. 2016. 08:38h
neregistrovan korisnik
...restilizovan je...auspuh al se ne vidi...
Stanko
Petak, 11. 11. 2016. 05:31h
neregistrovan korisnik
Dziberica
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»