Zašto ove "elantre" nema u Evropi?

Korejci na različitim tržištima predstavljaju različite modele, tako da će Hjundai vozačima u Severnoj Americi ponuditi sportsku verziju „elantre“ sa motorom koji razvija više od 200 konjskih snaga i 257 njutnmetara maksimalnog obrtnog momenta.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Srce automobila je 1,6-litarski GDI turbo benzinac koji serijski dolazi sa šestostepenim manuelnim menjače, dok kao opcija može da se poruči sedmostepeni automatik sa dvostrukim kvačilom. „Elantra sport“ je, takođe, opremljena i većim aluminijumskim točkovima, sportskim oslanjanjem i izduvnim sistemom, dok je enterijer prilagođen sportskom karakteru Hjundaijeve limuzine sa pogonom na prednjim točkovima.

Identičan automobil, ali pod imenom „hjundai avante“, već se uspešno prodaje u Koreji a neizvesno je da li će „elantra sport“ stići i do Evrope gde bi, sigurni smo, privukla veliku pažnju.

Ovu i još mnogo drugih najsvežijih vesti iz sveta automobilizma možete pronaći u novom, 140. broju "Auto Bilda SCG" koji se nalazi u prodaji. U njemu, u moru zanimljivih tema možete pronaći i odgovore na uobičajena i neka sasvim neobična pitanja: KO su finalisti izbora za "Zlatni auto"? ŠTA treba imati u automobilu? KAKO izgleda "panamerin" tata? KOJI SUV vam najbolje pristaje? KOLIKO košta novi "Aston Martin"?

 

Povezane teme: hjundai elantra sport, hjundai, auto bild, auto bild 140

Poslednji komentari

Hehe
Četvrtak, 21. 07. 2016. 14:49h
neregistrovan korisnik
Avante je bio ranije isto sto i accent samo se drugacije zvao na pojedinim trzistima. I dan danas ima avante kao naslednik accenta na mnogim trzistima, a pored njega se standardno prodaje elantra. Nisam siguran u ovo pisanje da je avante zapravo elantra u Koreji, mada sve je moguce.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»