"Amarok" - nove fotografije i detalji

Folksvagen je početkom maja objavio fotografije osveženog „amaroka“, ali prva faza njegovog otkrivanja nije potpuno zadovoljila našu radoznalost. Sada je VW konačno otkrio i unutršanjost svog pik-apa a takođe je objavio i detalje o karakteristikama i performansama verzije sa novim V6 dizel agregatom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prodaja novog "amaroka" počinje u septembru

Poznato je da će novi 3,0-litarski V6 TDi motor biti ponuđen u tri verzije sa 120 kW, 150 kW i 165 kW (od 163 do 224 KS), pri čemu najsnažnija raspolaže sa 550 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Kompanija iz Volfsburga se sada hvali da je top izdanje „amaroka“ u stanju da iz mirovanja do „stotke“ stigne za 7,9 sekundi, uz maksimalnih 193 kilometara na sat.

 

Pik-ap je dobio kvalitetniju i luksuzniju kabinu

Takođe, vozači koji se odluče za verziju sa osmostepenim automatskim menjačem mogu da doplate i za ručice za promenu brzina koje su postavljene na upravljaču. To do sada nije bio slučaj. Što se kabine tiče, „amarok“ je dobio potpuno novi enterijer, sa mekanom plastikom, velikim centralnim ekranom osetljivim na dodir, novim infotejment sistemom i ergonomskim sedištima koje mogu da se podešavaju u 14 pravaca.

 

Novi „amarok“ će biti lansiran u septembru, a cena je u rasponu od 25.720 evra do čak 46.525 evra za „double cab“ verziju sa 3.0 TDI motorom (165 kW), pogonom na svim točkovima, osmostepenim automatskim menjačem i paketom opreme „aventura“.

Povezane teme: VW, Folksvagen amarok, TDI motor, V6 motor

Poslednji komentari

Mrcina
Četvrtak, 26. 05. 2016. 15:21h
neregistrovan korisnik
Imao sam priliku da vozim prethodni model u vise navrata, sto magistralom sto off road, i mogu slobodno da kazem da kada bih imao 50.000 eur da kupim automobil, ovaj bi mi definitivno bio prvi izbor. Doduse dvoumio bih se izmedju njega i Tojote Hajlaksa koji sam takodje imao prilike da provozam u par navrata, ili eventualno Lend Rover Discovery-ja, ali bi izbor verovatno pao na Amarok. Ovo je zver. Sa kvalitetnim off road gumama, ovo ide uz banderu.
Malo-morgen
Četvrtak, 26. 05. 2016. 11:48h
neregistrovan korisnik
Informativno-komandna tabla mi deluje hladno i prazno. Očekivao sam neki monitor na kojem će se moći očitavati svi parametri rada motora i kretanja vozila . U desnom delu monitora bi se objavljivali recepti ili modni izveštaji za moju lepšu polovinu. Od svega toga ništa. Razočaran sam. A i cena mi ne odgovara. Taj neće u moju garažu.
Realno
Četvrtak, 26. 05. 2016. 10:55h
neregistrovan korisnik
Lepo izgleda. Predhodni model je bio jako jeftin za redovno odrzavanje sto je veliki plus!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»