Vredi li ovih 30 sekundi pet miliona dolara? Ovo su najbolje auto reklame za Superboul Video

Amerikanci sve vole da rade na veliko, a kada dođe do finala NFL-a, i to jubilarnog 50. onda granice zaista ne postoje! U jednom od najgledanijih događaja svake godine kompanije se bore da dobiju mesto u reklamnom bloku ne pitajući za cenu, a ona je prava sitnica – do pet miliona dolara za samo 30 sekundi. Naravno, vodeća imena automobilske industrije nemilice troše ne bi li baš njihova reklama bila najupečatljivija.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Superboul, okršaj Denver Bronkosa i Karolina Pantersa, zakazan je za 7. februar u San Francisku. Podjednako bitan deo utakmice je 30 minuta pauze na poluvremenu kada će nastupati Bijonse, Coldplay i kako se nagađa Bruno Mars, a to je i prilika da budu prikazane i neke od najskupljih reklama ikada snimljenih.

 

Neke od kompanija već su prikazale tizere za reklame i prve verzije onog što čuvaju za Superboul koji preko TV-a prati više od 110 miliona ljudi.

Čini se da u svetu auto-industrije prednjači Hjundai. Oni su spremili četiri reklame dužine od 30 do 60 sekundi a promovišu novu "elentru".

Režiju potpisuju poznati holivudski režiseri, a bez sumnje najgledanija će biti reklama sa lepuškastim Rajanom Rejnoldsom. Dame će uživati.

 

Hjundai je pripremio i reklamu sa Kevinom Hartom pod nazivom "Prvi sastanak" a u prvom planu je njihv "dženezis".

Podjednako zanimljiv je i izbor glavnog protagoniste u reklami za "Kiju optimu".

Ledeno lice Kristofera Vokena koji uz pomoć "pričajuće" čarape pokušava da vas ubedi da prestanete da birate bezlične automobile i kupite baš Kiju, prilično će vas zasmejati.

Među velikim igračima našla se i Akjura sa modelom NSX čija prodaja kreće 25. febrara. Oni su debelo platili da u reklami koriste pesmu Van Halena "Runnin' with the devil".

Solidan marketing spreman je i za američku verziju "opela kaskade", odnosno Bjuik koji će prvi put imati reklamu na Superboulu.

Odlično su za taj posao izabrali lepu Emili Ratajkovski i NFL superzvezdu Odela Bekama Juniora, a  za sada su samo otkrili fotografije sa snimanja reklame.

 

Povezane teme: Superbol, Reklame, TV, NFL, Kia, Hjundai

Poslednji komentari

hhaah
Četvrtak, 04. 02. 2016. 17:54h
neregistrovan korisnik
izvestaji, izvestaji... Zna se ko pravi dobre automobile, SVABE!!!
Realno
Četvrtak, 04. 02. 2016. 17:52h
neregistrovan korisnik
Kad budes imao auto onda se javis!
deki
Četvrtak, 04. 02. 2016. 14:54h
neregistrovan korisnik
Realno ti nemaš baš veze sa poznavanjem automobilske industije Korejski i japanski proizvođač automobila podelili su prvo mesto u Auto Bildovom izveštaju za 2015. godinu na osnovu zadovoljstva kupaca, pouzdanosti i dugogodišnjeg kvaliteta na nemačkom tržištu. Auto Bildov godišnji izveštaj, prvi put objavljen 2001, ocenjuje automobilske proizvođače na osnovu sedam kriterijuma: rezultata Forsa izveštaja o zadovoljstvu kupaca (8.187 ispitanika), broja opoziva vozila i popravki, najnovijeg TÜV izveštaja (skoro 9 miliona opštih tehničkih pregleda), fabričkih garancija i tri kategorije koje su pripremili urednici Auto Bilda. Kia i Mazda dobili su ocene 2,14 (na rang listi od 1 do 5 najmanja ocena je najbolja). Treće mesto podelili su Honda, Hyundai i Toyota sa ocenom 2,43. Pogledajte redosled svih 20 automobilskih marki: Pozicija Proizvođač Ocena 1. Kia 2,14 Mazda 2,14 3. Honda 2,43
Realno
Četvrtak, 04. 02. 2016. 12:35h
neregistrovan korisnik
Klasika, koreancima je marketing br. 1 a kvalitet je totalno ne bitna stvar.
Milos
Sreda, 03. 02. 2016. 11:31h
neregistrovan korisnik
Ne znam koliko je ova reklama kosta,sigurno nije jeftina,ali je sjajna :) https://www.youtube.com/watch?v=jmv1k88i3NA
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»