POGLEDAJTE: Spektakularna prezentacija novog "Jaguara XF"

Kompanija Jaguar predstavila je novu generaciju modela "XF" na spektakularan način - jedan primerak perevezn je preko Temze u Londonu na paru žica, zaustavljajući dah prisutnima!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Za nesvakidašnju akrobaciju angažovan je Džom Dauel, ekspert među britanskim kaskaderima, koji se proslavio posle angažmana u filmovima o Džejmsu Bondu, Indijani Džons i Džejsonu Bornu. Sedeo je za upravljačem modela "XF 240" iznad "kraljevskih dokova", a spektakularna prezentacija je izvedena kako bi se stavio akcenat na ultra-laku aluminijumsku konstrukciju novog automobila, zbog koje je novi "XF" za čitavih 80 kilograma lakši od najbližeg konkurenta - a glavni rivali su, svakako "BMW serije 5" i "mercedes E-klase".

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.


Jaguar je novim automobilom, koji će zvaničnu svetsku premijeru imati 1. aprila u Njujorku, podigao lestvicu u klasi malih poslovnih limuzina, pre svega zahvaljujući vrhunskom dizajnu, kvalitetu materijala i primeni modernih tehnologija vezanih za kvalitet vožnje i bezbednost.


Motorizacija počinje sa dvolitarskim dizelom dostupnim u snagama od 163 i 180 KS, koji je uparen za 6-stepenim manuelnim i 8-stepenim automatskim menjačem, a ostala dva motora prodaju se isključivo uz automatske menjače. U pitanju su agregati sa tri litre radne zapremine - V6 tvin-turbo dizel sa 300 i benzinski V6 sa kompresorom sa 380 konjskih snaga. 

 

Video pogledajte ovde

Povezane teme: Jaguar, jaguar xf, Salon automobila u Njujorku

Poslednji komentari

Kikiriki-Semenke
Petak, 27. 03. 2015. 13:49h
neregistrovan korisnik
Golf je na prezentaciji u Wolfsburgu isao na jednoj zici.
Vracarac
Petak, 27. 03. 2015. 13:33h
neregistrovan korisnik
čitam komentare tipa: jaguar će biti fenomenalan kada ubace nemačku mehaniku... A šta ti si vozio kao jaguara pa znaš da je sada lošiji jer nema nemačku mehaniku? za tvoju informaciju duplo je skuplji od mercedesa u toj klasi pa ti vidi koja je nehanika bolja...
alo
Četvrtak, 26. 03. 2015. 21:11h
neregistrovan korisnik
Pa vidis dve zice valjda.Ko je uopste rekao da nije vezan? Zamisli da gledas to uzivo,sta kao u tvom selu svaki dan po jedan jugo predje sa bandere na banderu pa se ne bi odusevio da vidis ovo... Vezan ili ne poenta je da je on presao to i poenta je laka karoserija i sasija.
deki
Četvrtak, 26. 03. 2015. 18:27h
neregistrovan korisnik
sajle idu kroz specijalno profisilanu felnu (guma je sminka), i jos ima milion vodjica i granicnika, a i da spadne sa sajli sto je skoro nemoguce sa ovim osiguranjem, ostao bi da visi. Tako da za upravljacem je mogla biti i moja baba.
Driver
Četvrtak, 26. 03. 2015. 15:47h
neregistrovan korisnik
Jaguar izgleda fenomenalno ali prezentacija je previse jeftina. Uvezan sa svih trana, isecene gume, vodjice i sl. sramota za jaguara je ova prezentacija!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»