Spremna "Đulijeta" za 2014. godinu

Kada je "Alfa Romeo" 2010. godine predstavio model "Đulijeta" bilo je jasno da se radi o dopadljivom automobilu, koji bi mogao lako da postigne veliki komercijalni uspeh. Tri godine kasnije italijanski proizvođač uspeo je da plasira preko 212.000 automobila sa ovom oznakom, što je bio znak da se krene u predstavljanje modela za 2014. godinu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Alfa Romeo "Đulijeta"

Nova "Đulijeta" pojaviće se prvo sa potpuno novim dvolitarskim JTDM agregatom snage 150 konja, koji dolazi sa drugom generacijom "MultiJet" sistema za ubrizgavanje koji optimizuje potrošnju goriva.

 

Ujedno, agregat je opremljen turbo punjačem manjih dimenzija, koji izvlači 380Nm pri svega 1750 obrtaja.

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Unutrašnjost nove "Đulijete" odiše pažnjom koja je posvećena svakom detalju i visokom kvalitetu materijala, a sve kako bi se prepoznatljivi italijanski dizajn još jednom dokazao u praksi. Enterijer je obogaćen i multimedijalnim uređajem sa ekranom od 5 ili 6,5 inča, koji obuhvata i satelistku navigaciju i glasovne komande.

Ipak, najviše promena vidi se na eksterijeru, gde je automobil dobio nove dinamičke linije, koji sada u većoj meri odiše kombinacijom sportke spremnosti i prefinjene elegancije.

Prednja rešetka ima novi izgled zahvaljujući hromiranim šipkama, kao i svetlima za maglu. Prednja i zadnja svetla izrađena su u LED tehnologiji i pored estetske, obavljaju i važnu ulogu u podizanju nivoa preventivne bezbednosti. Tu su i novi točkovi od 16, 17 i 18 inča.

U "Alfi" ističu da će nova "Đulijeta" doneti obogaćeno iskustvo u vožnji zahvaljujući prepoznatljivim dinamičkim performansama koje su zaštitni znak ovog renomiranog proizvođača. Naravno, "Đulijeta" je dobila i nove tehnologije u vidu "DNA" selektora - uređaja koji automatski podešava ponašanje automobila na putu u zavisnosti od podloge. Ujedno, ovaj uređaj je zadužen da vozaču ponudi izbor između tri režima vožnje: dinamički, normalan i za sve vremenske uslove.

Povezane teme: Alfa Romeo, Đulijeta, Italija

Poslednji komentari

MB
Nedelja, 27. 10. 2013. 00:13h
neregistrovan korisnik
Samo ti skupljaj, neces se razocarati! Ja imam 170ks i 1.4 turbo benzin, sta da ti kazem... P.S. Hvala na komplimentima, mada ne perem auto bas svaki dan, ali dobro... :-)
Bratski
Subota, 26. 10. 2013. 14:26h
neregistrovan korisnik
Opel je vec bratska firma, sto se moze primetiti po dizajnu Astre, Insignije.. vidi se tu neki vid saradnje. :-) Ne izgleda Opel vise kao da ga je dizajnirao neko sekirom. :-)
MultiJet
Subota, 26. 10. 2013. 14:20h
neregistrovan korisnik
Druze raspitaj se koji dizel motor sem Meckinog 220CDI prelazi najvise kilometara i najpovoljniji je za odrzavanje. Pa onda dodji i prosipaj "pamet". 1.9 JTDm ima 320nm obrtnog momenta pa svaki predje 500k km bez problema uz redovan servis. Dok tvoja honda, mazda, mitsubishi (jedino toyotu priznajem) tesko druze.
CuoreSportivo
Subota, 26. 10. 2013. 14:17h
neregistrovan korisnik
3 godine, pa eto nadji Giuliettu 2010 za 3 hiljade i ja cu odmah da je kupim. A ja cu ti naci 10 BMW-a serije 3 isto godiste za manju cenu od najjeftinije Giuliette koju ti nadjes druze.
tr
Subota, 26. 10. 2013. 13:00h
neregistrovan korisnik
kraljevi za belu tehniku :-P
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»