"Volvo V40": zemljotres u "C" segmentu

Jedna od najzapaženijih premijera na Salonu u ženevi svakako je bilo pojavljivanje novog Volvoovog aduta u "C" segmentu, modela "V40". Švedska kompanija predstavila je automobil koji je izazvao reakcije slične kao i pojava velikog rivala, "A klase" iz Mercedesa, kojem će, zbog svega šta donosi, očigledno biti veliki rival u "lajfstajl" segmentu, gde će pokušati da ukradu deo tržišta novom "audiju A3" i "BMW-u serije 1".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Osim veoma privlačnog izgleda uspešno upakovanog u prepoznatljivi dizajn švedskog proizvođača, Volvo donosi i brojne novitete u opremi, zbog kojih je sa pravom svrstan u "lajfstajl" grupu automobila "C" segmenta.

Svetski novitet je vazdušni jastuk za pešake, koji svojom aktivacijom podiže i „smekšava“ poklopac motora, delove "A" nosača krova i vetrobranskog stakla.

Osim ove svetske inovacije, novi Volvo "V40" nudi i čuveni sistem otkrivanja pešaka sa opcijom automatskog kočenja, sistem za pomoć pri održavanju smera kretanja kao i sistem asistencije pri parkiranju. Dokazani "siti sejfti" sistem izbegavanja sudara pri nižim brzinama dodatno je unapređen i sada funkcioniše do brzine od 50 km/h.

Povezane teme: Volvo, Volvo V40, Salon automobila u Ženevi, Volvo, V40, Volvo V40

Poslednji komentari

xenon
Sreda, 14. 03. 2012. 11:30h
neregistrovan korisnik
Fali mu samo onaj trokraki nisan za pesake na haubi,pa da mogu da isprobam sve te novitete sto ima.
brdaus
Sreda, 14. 03. 2012. 07:14h
neregistrovan korisnik
Prelep automobil. Svaka cast. I tehnicka tj. elektronska resenja koje niko nema a koja sigurno rade. Na zalost, moci cu da ga kupim tek za nekih 6-7 godina, ali cu ga kupiti. A rasprave o kvalitetu Volvoa se zavrsavaju ovde : http://www.reliabilityindex.com/
Srecni-vlasnik-V50
Utorak, 13. 03. 2012. 15:32h
neregistrovan korisnik
Kao sto naslov i kaze vlasnik sam Volvoa V50. Auto je 2005. godiste. i prezadovoljan sam sa njim. Volvo je po meni jedan od najkvalitetnijih kola, ako se uzme u obzir za koje ga pare mozes ovde kupiti (u odnosu na golfa 2,...). Sve price oko skupih delova su netacne, odnosno delimicno tacne. Nema far za 5 evra kao kod astre (kinesko sr..e koje ne mozes upasovati,..), vec je daleko skuplji (original), ali oko samog servisa se mogu pohvaliti da su svi filteri za auto koji je 2005. godiste vise nego povoljni (3600 dinara). Zar ne?
noobici
Utorak, 13. 03. 2012. 13:54h
neregistrovan korisnik
Volvo je katastrofa auto,imao sam prilike da vozim s60r,kao i xc90 kao i cabrio nzm tacno model 2003 godiste,najgori automobili na svetu skoro su volvo,pa u inostranstvu ko vozi volvo njega smatraju siromahom i smokljanom,a i ruzni su prilicno,o kolicini kvarova koje daju necu ni da komentarisem,ali opet onaj ko nema pojma o voznim karakteristikama moze da bude zadovoljan autima tipa volvo i skoda itd.oni koji vole aute i koji znaju sta su cari zvuka upravljanja i dizajna oni voze alfa romeo i bmw....zasada treca marka nema takvu filozofiju kao ovo dvoje.
volvoowner
Utorak, 13. 03. 2012. 11:36h
neregistrovan korisnik
Posedujem dva volvoa trenutno ( s-40 i s-80 ) i oba su sjajni automobili. Imam ih skoro dve godine S-40, i oko godinu dana S-80. Pre njih sam vozio VW ( passat b-5.5 ), AUDI ( A-6 ), opel ( Vectra ), BMW ( 320 tdi ) Peugeot ( 605 i 607 ), dakle uglavnom dobre automobile, poznatih proizvodjaca. Ali nijedan od njih se ne moze porediti sa Volvo-om ( mozda jedino Peugeot po pitanju udobnosti ). Kvalitet, sigurnost, tehnicka resenja, pouzdanost i odnos cena rezervnih delova u odnosu na sve sto nudi, su daleko na njegovoj strani. I, iz mog licnog iskustva, dizajn unutrasnjosti Volvo-a jeste takav da u pocetku niste odusevljeni, ali vremenom shvatite da je sve zaista na pravom mestu i da omogucava neverovatnu udobnost u voznji, kako na duzim tako i na kracim relacijama. Dok se meni licno dizajn karoserije oduvek izuzetno dopadao. Jos uvek nisam bio vlasnik Mercedes-a, te za njega ne mogu da dam ocenu, ali mi se cini da necu uskoro menjati brend vozila.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»