Zašto je iznajmljivanje automobila postalo trend?

Tokom poslednjih nekoliko godina značajno se ističe sve veća popularnost iznajmljivanja automobila. Uspostavljanju ovog trenda doprinose mnogobrojne prednosti iznajmljivanja koje su određeni potrošači prepoznali u odnosu na posedovanje istog.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prednosti iznajmljivanja automobila
Prva stvar jeste fleksibilnost. Niste vezani za jedan automobil pa kada dođe vreme da kupite drugi model, prvobitna prodaja automobila koji želite da promenite neće biti ono što će vas mučiti. Naravno, sve prednosti iznajmljivanja automobila se odnose na ljude kojima automobil nije svakodnevno potreban već periodično. Time se sprečava da auto više stoji na parkingu nego što se vozi.
Velika prednost se ogleda i u aspektu brige i održavanja vozila. U slučaju iznajmljivanja, o ovome se brine stručan tim agencije za rent a car što korisnicima pruža bezbrižniju i značajno povoljniju upotrebu vozila. Za razliku od posedovanja, iznajmljivanje automobila značajno smanjuje troškove upotrebe vozila jer oslobađa od troškova održavanja, servisiranja, registracije, tehničkog pregleda, osiguranja, zamene letnjih i zimskih guma.

Raznovrsna ponuda vozila pruža mogućnost da se pri svakom iznajmljivanju izabere drugačiji model. Ova mogućnost može pružiti priliku da se isproba više modela kako bi se izabrao onaj koji najvše odgovara i pruža vozaču najbolji osećaj u vožnji. Takođe, pruža priliku da se prilagodi izbor modela prilici za koju se iznajmljuje. Posebnu notu avanturi može pružiti izbor modela koji inače ne bi bio pristupačan, na primer izabrati neki luksuzniji model, SUV ili kabriolet u skladu sa planom puta. Izbor posebnog automobila (oldtajmera, limuzine, luksuznih automobila...) može upotpuniti i različite svečanosti, večanja i sl.
Značajnu pogodnost predstavlja mogućnost ugovaranja koje uglavnom sve agencije pružaju. Tako se može dogovoriti oko mesta preuzimanja i vraćanja automobila. Mnoge agencije pružaju mogućnost izbora door to door usluge, odnosno da se auto dostavi na željenu adresu, a kasnije i preuzme sa nje ili neke druge adrese. U zavisnosti od potreba, može se ugovoriti kratkoročan ili dugoročan najam. Mnoge agencije pružaju povoljnosti u vidu niže cene iznajmljivanja po danu kada je reč o dugoročnom iznajmljivanju.

Veoma važne mogu biti i opcije plaćanja usluga agencije. Pored plaćanja gotovinom, uglavnom agencije pružaju mogućnost plaćanja karticama Dina, Visa, Master i American express. Naravno, potrebno je potvrditi sa izabranom agencijom za željenu karticu. Ove agencije posluju kako sa fizičkim, tako i sa pravnim licima pa se preko njih može ostvariti i poslovno putovanje. Prilikom iznajmljivanja se ugovorom definišu prava i obaveze agencije ali i korisnika.
Kao što i za izdavanje stanova Beograd pruža najviše izbora, isti slučaj je i sa rentiranjem automobila jer je u glavnom gradu iznajmljivanje automobila za različite prilike već odavno praksa. Mnogobrojne prednosti rent a car-a pružaju priliku da se realizuje osmišljeno putovanje ili proslava na najjednostavniji način bez ikakvog opterećivanja raznim sitnicama.

Povezane teme: Rent a car, automobili, iznajmljivanje automobila
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»