HOLOGRAFSKI LAMBORGHINI od kojeg zastaje dah!

Vlasnik ovog vozila okreće poglede prolaznika gde god da se pojavi... Unikatni Aventador primećen je na ulicama Njujorka i nekoliko prolaznika uspelo je da fotografiše ovo luksuzno čudo.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Iako je Aventador stariji Lambo model, on još uvek uspeva da privuče pažnju svih onih koji se nađu u njegovoj blizini, bez obzira na to da li su ljudi ljubitelji automobila ili ne.

Međutim, ovaj model Lamborghina dobi je “makeover” od strane njegovog vlasnika jer je oblepljen nesvakidnašnjom holografskom folijom koja čini da on izgleda kao da je napravljen od ogledala.
 

Ovaj Lambo bukvalno sija i vidi se dok je kilometrima udaljen, jer njegova boja tako odbija svetlost da on u daljini izgleda kao svetlost koju bi mnogi pomešali sa NLO-om. Vlasnik ovog vozila kaže da je hteo da uradi nešto i da učini da se njegov auto razlikuje od drugih, pa se zato odlučio na ovako ekstremnu boju, odnosno foliju.
 

Unutar ovog automobila nalazi se 6.5 litarski V12 motor koji prozivodi 830 konjskih snaga, tako da ovo nije auto za ljude slabog srca. Taksisti u Njujorku se žale na ovaj auto, jer kažu da je toliko sjajan da im smeta kada voze, ali da je prava pojava i atrakcija na ulicama. Za samo nekoliko dana, ovaj auto skupio je na hiljade lajkova na društvenim mrežama.

 

Više fotografija pogledajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: lamborgini, holografski lamborgini, unikat, aventador
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»