Prodaje se retki LAMBORGHINI Veneo

Pored ovog modela postoji još samo 8, a cena Venena koji se prodaje najverovatnije će dostići cenu između 5-6 miliona dolara...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Ako ne pripadate usko zatvorenoj grupici odabranih ljudi koji su imali prilike da se dočepaju Lamborghini Veneno modela, evo prilike za vas. Slavni italijanski model je samo jedan od dvadeset pet superautomobila, hiperautomobila i luksuznih motora koji će se naći na aukcijskoj prodaji bez rezervacija u organizaciji Bonhams kuće, a koja će se održati ove jeseni u Ženevi. Ultra retkom i luksuznom Veneno modelu će se pridružiti Ferrari LaFerrari, Koenigsegg One:1 i Aston Martin One-77, između ostalog.

 

Lamborghini brend je predstavio Veneno 2013.godine, kao deo obeležavanja svoje pedesete godišnjice. Možda najpoznatiji po svom bombastičnom stilu, čak i za Lamborghini brend, ovaj neustrašivi dvosed predstavlja pokušaj slavnog brenda da aerodinamiku trkačkih prototipa prenesu na svakodnevne modele.

 

Ograničen na samo devet proizvodnih jedinica, zbog čega je odmah postao jedna od najprivlačnijih ponuda prethodno pomenute aukcije, ovaj roadster je poprilično moćan zahvaljujući svom 6.5 litarskom V12 motoru sa 750 konjskih snaga, koji od nula do sto ubrzava za samo 2.8 sekundi, sa maksimalnom brzinom od 355 kilometara na čas. Originalno dostupan za kupovinu po ceni od neverovatnih 3.9 miliona dolara, dvotonski krem beli Veneno koji će biti na aukciji će prema procenama dostići cifru između pet i šest miliona dolara.

 

Opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: lamborgini, prodaja, oldtimer, veneo
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»