"JUGOM" na put oko sveta!

Ninoslav se upustio u NEVEROVATNU AVANTURU, za 70 dana prešao 15.000 kilometara. Stigao je čak do Australije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mladi Bečejac Ninoslav Trajković, poznat po svojim putovanjima "jugom" do Mongolije i Afrike, vratio se ovog puta iz Australije, gde je pre dva meseca krenuo sa svojim četvorotočkašem.

 

Svog ljubimca morao je zbog skupih troškova transporta da ostavi u Nju Delhiju, te je do Australije nastavio avionom, ali je zato tamo, uz pomoć iseljenika iz Srbije, pronašao jedini registrovani "jugo" i svoje putovanje po zemlji kengura i koala nastavio u istom stilu.

 

Nije ga izneverio

Ninoslav kaže da je za 70 dana prevalio 15.000 kilometara i da ga njegov "jugić" nazvan "Rina" ni ovoga puta nije izneverio.

- Kada saberem utiske, mongolska tura je bila najteža, afrička najluđa, a australijska ekspedicija “jugom” najlepša. Australija je divna i uređena zemlja na koju se čovek brzo navikne, ali poseban utisak na mene ostavili su Tajland i Iran. Priznajem, pogotovo kada je Iran u pitanju, da sam se tamo uputio sa svim mogućim predrasudama.

 

Međutim, ispostavilo se da su Iranci jedan od najljubaznijih naroda koje sam do sada sreo, a i zemlja im je prelepa iako nije dovoljno turistički razvijena. Prilikom jedne vožnje pustinjom naišao sam na oazu i vodopad i to ću pamtiti ceo život - priseća se Ninoslav.

 

Opširnije pročitajte na Blic.rs

Povezane teme: jugo, yugo, put oko sveta, Ninoslav, Ninoslav Trajković
Ovu vest nije moguće komentarisati.