Kako da znamo da li je kilometraža na automobilu vraćena?

Ovo je najveći problem kod svih onih koji kupuju polovan automobil. Svi oni koji žele da kupe polovan automobil prvo gledaju koliko je kilometara automobil prešao. Kilometraža govori o tome koliko je automobil koriščen, šta na njemu treba da se menja i generalno utiče na cenu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Međutim, problem se javlja što se odometri koji beleže pređenu kilometražu vrlo lako koriguju, pa prodavci automobila lako mogu da skinu 100 ili 200 hiljada kilometara kao od šale i da vi to ne primetite.

 

Za sada ne postoji sistem koji vam može sa sigurnošću reći koliko je vaše vozilo prešlo i koji može da utvrdi da li je na automobilu vraćana kilometraža, piše portal Autoexclusive.rs - ali postoje načini da primetite da li je kilometraža na vozilu koju gledate lažna.

 

Stvar koja će vam najviše ukazati na to da li je kilometraža vraćanja jeste stanje enterijera vozila. Enterijer ne sme da bude pohaban i da ukazuje na dugotrajno voženje ako je kilometraža mala.

 

Ako primetite da je volan oguljen, da su dugmići na kontrlonoj tabli izlizani, da su papučice gasa, kočnice i kvačila izlizane i da su sedišta pohabana i dotrajala, onda je to jasan znak da je automobil koji gledate prešao dosta kilometara i da mu je kilometraža Korigovana.

 

Opširnije pročitajte na Autoexclusive.rs

Povezane teme: kilometraža, vraćena kilometraža, automobili, kupovina polovnog auta
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»