Kupujete polovni auto do 3.000 evra? Evo nekoliko predloga:

Automobili koji se najviše traže barem kada je cenovni rang u pitanju, su definitivno oni koji koštaju do 3.000 evra. Nažalost, kupovna moć u srbiji je takva da većina vozača mogu sebi da priušte vozila iz, maltene, najnižeg cenovnog ranga. Koji auto kupiti do 3000 evra - možda vam pomognu ovih nekoliko predloga

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

 

Ali čak i u tom slučaju možete da izaberete automobil koji može lepo da vas služi, za gradsku vožnju ali i za putovanja. Kako najviše vozimo u gradskim uslovima, po sistemu “kuća-posao” mi smo izabrali nekoliko modela koji su pristupačni sa cenom, ali su se i lepo pokazali u vožnji. 

 

Toyota Corolla

Auto koji se pokazao kao veoma izdržljiv i jak, idealan je za gradske uslove i za putovanja, čak važi i za moel koji pruža sasvim pristojan komfor u enterijeru i prtljažniku. Toyota Corolla je jedan od omiljenih japanaca u Srbiji a često ga možemo sresti na ulicama.
 

Smart For Four

Model koji nije toliko zastupljen kod naših vozača ali nikako mu ne manjka ni kvalitet ni ekonomičnost kada je u pitanju gradska vožnja. Neobičan dizajn ovog Smarta za četvoro, pruža dovoljno prostora ali i kvalitetne performanse, što ga zasigurno čini jednim od privlačnih kod domaćih kupaca.
 

Opel Corsa

Možemo da kažemo da je Opel Corsa jedan od najpopularnijih malih nemaca na srpskim putevima, izuzetno je pouzdan i ekonomičan za održavanje. Kada je cena u pitanju, takođe je pristupačan za kupovinu.
 

Renault Clio

Francuz koji je osvojio srca naših vozača u poslednjih nekoliko godina svakako zavređuje našu pažnju. Udoban je za vožnju i poprilično komforan. Renault Clio takođe pruža veoma kvalitetnu vožnju čak i na dužim putovanjima.
 

Peugeot 207

Još jedan francuski macan, Peugeot 207, koji pleni svojim dizajnom i udobnošću. Idealan je za gradske uslove, a i na putovanjima se uopšte nije loše pokazao. Poprilično ekonomičan u potrošnji goriva i kada je cena održavanja u pitanju.
 

Fiat Punto

Italijan kojeg Srbi najčešće biraju. Ovaj popularni model je apsolutni pobednik po ekonomičnosti i dostupnosti rezervnih delova kada je održavanje u pitanju, ali i veoma mali potrošač. Prostora ima sasvim dovoljno. Fiat Punto je i po ceni izuzetno pristupačan za domaće uslove.
 

Ford Focus

Ovaj amerikanac je po mišljenju mnogih jedan od najboljih modela u svojoj klasi. Sjajan auto za vožnju, jedno vreme je bio i bestseler. Ford Focus je vrlo zastupljen na našim ulicama, i naši vozači ga sa zadovoljstvom kupuju i voze.

Povezane teme: polovni auto do 3000 evra, najbolji auto do 3000 evra, koji auto kupiti do 3000 evra, auto do 3000 evra
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»