Automobili koji koštaju kao solidan stan u većem gradu!

Imati automobil danas je postala potreba a ne luksuz. Porodice sve češće imaju po 2, pa čak i po 3 automobila u svom voznom parku. Svedočimo sve većim gužvama u saobraćaju na ulicama gradova, iako je trend depopulacije i kod nas odavno uzeo maha.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Međutim, kao i kod svih potreba, pa čak i onih koje su na dnu Maslovljeve piramide, postoji luksuz. Tako je danas postalo prestiž imati što veću, kvalitetniju i opremljeniju kuću, jesti egzotičnu hranu ili nosti skupu, markiranu odeću.

 

Isto je i sa automobilima. Skuplje, brže, opremljenije, elitnije. Naravno za one koji to sebi mogu da priušte i koji o osnovnim životnim potrebama nemaju potrebe ni da razmišljaju. Neki proizvođači se baziraju isključivo na jeftinija vozila, većina ima „za svakog ponešto“, ali znamo dobro da određen broj proizvodi modele isključivo za one koji imaju malo dublji džep.

 

Dobiti što više za uloženi novac je svakako svakome cilj, a kada su ta sredstva veća i izbor se proširuje. Svakako da ovakvi automobili imaju svoje kupce i kod nas. Na našem sajtu možete pretražiti preko 100 modela različitih marki, koji koštaju kao jedan solidan stan u većem gradu.

 

EVO NEKOLIKO PRIMERA:
Opširnije o ovim automobilima i njihove vrtoglave cene možete da pogledate klikom na svaki od linkova:

Porsche Panamera 4S

 

BMW 520 d xDrive M package

Porsche Cayenne 3.0 GTS

BMW 640 Grand coupe

 

Povezane teme: BMW, Luksuzna vozila, Porsche