Koliko je važna BOJA AUTOMOBILA pri kupovini?

Brojni su faktori koji su presudni za odluku kod kupovine kako novih, tako i polovnih automobila. Interesanto je da je među njima i boja, i to verovatno u meri koja je značajnija u odnosu na njenu funkcionalnu vrednost.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Siva vozila (koja su nama ovde fokus) su se prošle godine po udelu na našem kontinetnu popela na drugu poziciju (koju doduše dele sa vozilima crne boje) odmah iza bele, i ima ih ukupno19 procenata na putevima starog kontinenta. Interesantno je spomenuti i činjenicu da postoji preko 100 varijacija sive boje u ponudi, što je drugi najveći broj nijansi od svih boja.
 

Iako su vršena istraživanja, nije se uspelo u nameri da se utvrdi veza između boje vozila i nekih drugih faktora koji utiču na vreme da se ono proda. Očigledno je, da je nekima boja možda i presudan faktor kod kupovine vozila. Ako se vodimo ovim, svakako da se prodavcima isplati da na svom lageru imaju i određen broj sivih vozila.

Peugeot 208 - 2014 godiste, 143.000 km, dizel, 1398 kubika:

U ponudi na našem sajtu postoji gotovo 3500 automobila sive boje, pa osim izdvojenih u nedeljnoj akciji imate priliku da odaberete nešto i iz širokog dijapazona marki i modela, različitih tipova karoserija i paketa opreme. Gledajući sveukupnu ponudu, u našoj državi je ovo verovatno najzastupljenija boja četvorotočkaša.

Opel Astra J 1.6 CDTI 2015. godište 1598 cm3:

 

BMW 318i 2001. godište1895 cm3:

 

Opel Astra H 1.9 CDTI, 2007. godište, 1910 cm3

 

 

Povezane teme: siva boja, boja automobila, metalik siva
Ovu vest nije moguće komentarisati.