Englezi su Juga proglasili NAJGORIM autom na svetu, a onda im je ovaj Vranjanac ŽESTOKO ODBRUSIO!

Tito, Dubrovnik, Boba Živojinović, Dragan Džajić, maskota Vučko za ZOI održane 1984. godine u Sarajevu, i naravno "JUGO", bili su simboli po kojima je nekada bila poznata Jugoslavija širom sveta.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Jugo" je automobil koji je svojevremeno bio san svakog Jugoslovena, što zbog pristupačne cene, što zbog potrošnje, što zbog cene rezervnih delova i izdržljivosti samog vozila. Čak i dan danas se priča o (ne)uspešnom prodiranju popularnog "jugića" na američko tržište, o čemu svedoči par filmova u kojima je on bio glavni ili sporedni glumac. Ipak, koliko god da je nama bio dobar, toliko je na zapadnom tršištu bio predmet šale.

 

Sve oglase za YUGO automobile pogledajte OVDE.

 

Upravo zbog jedne takve šale, tačnije, novinarskog članka engleskog tabloida, Saša Stanković je u vidu statusa koji je postao pravi viral na Fejsbuku objasnio šta sve može "jugo", a ne može drugi automobil.
 

Status prenosimo u originalnom izdanju kako ga je autor okačio na svoj profil:

"Pijem si kafu i čitujem novine, kad ono naslov sas velička slova: ENGLEZI PROGLASILI YUGO ZA NAJGORI AUTO NA SVETU!" u obrazloženje se vika da je to zatoj sto caj u petu brzinu ne moz' pijev u yugo a da se ne prosipuje!.

Mislim si, pa naravno da ce ga prosipujes, kad si razmazen i nesposoban, majke ti ga na*ijem engleske! Kuj moj pijes čaj, sto ne pijes kafu ko sav ostali normalan i horzontalan svet? Nas bre covek u yugo moz' pije, jede, brija se, kupa deca, je*e i svasta jos nesto, jer smo mi smo si nebeski narod, a vi ste jenkijevska jalna!

 

ŠTA JE JOŠ napisao ovaj duhoviti Vranjanac, pročitajte OVDE.

Povezane teme: jugo, Jugoslavija, yugo, zastava
Ovu vest nije moguće komentarisati.