Nemac pozvao pomoć na putu u Srbiji - DOŽIVEO PAKAO!

Saveremeni srpski "pirati na suvom" vrebaju strane vozače po našim drumovima. Koliko je stvar otišla daleko, a prema svedočenjima nemačkih vozača koji tokom godišnjih odmora prolaze kroz Srbiju, prevaranti na Balkanu bacili su oko na automobilske kvarove, a očigledno su neki od njih i među zvaničnim partnerima ADAC, navećeg auto-moto saveza u Nemačkoj.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

ADAC je, inače, sa preko dvadeset miliona članova najveći evropski auto-moto-savez i važi za posebno pouzdan kada automobil otkaže poslušnost bilo gde u Evropi – pomoć na drumu brzo će stići. Ali priča koju donosi nemački list "Velt", a prenosi "Dojče vele", navodi da se u Srbiji treba posebno paziti da ne bi nemački vozači prošli kao njihov sagovornik Ugur Unal. On je sa sa suprugom i dvoje dece vozio sa zapada Nemačke, gde živi, na odmor u Tursku.

 

Usred Srbije Unalu je automobil stao, navodi "Velt". Bio je u zaustavnoj traci autoputa tog 20. avgusta, dok je napolju pržilo sunce, a temperatura iznosila 35 stepeni. Ali Unal veruje da zna šta mu je činiti. Kao pretplatnik na ADAC-plus usluge ima pravo na pomoć na drumu u inostranstvu i poziva hotlajn. Ne sluti da je to početak njegove odiseje u Srbiji. Ovaj vozač je novinaru Velta preneo da je više puta pokušavao da dobije hotlajn odakle su mu konačno rekli da pomoć stiže.
 

Čekao je četiri sata na tobožnjeg partnera ADAC. Preneli su mu da je stradao usisni ventil i da će ga to koštati 380 evra. Pa onda ipak 590 evra. I da mu neće sami obezbediti hotel. Unal tvrdi da su mu u hotelu indirektno priznali da šlep-služba, automehaničarska radnja i hotel rade zajedno. Vozač tvrdi da mu je tako nastala šteta od oko 1.000 evra. Automobil je nešto kasnije na drumu ponovo otkazao, piše "Velt".


Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: pomoć na putu, servis, Šlep službe
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»