Za personalizovanu registarsku tablicu odvojite pravo malo bogatstvo

Odavno su u svetu popularne personalizovane registarske tablice na automobilima. Takav trend postoji i kod nas, pa se povremeno mogu videti na drumovima razni natpisi na tablicama.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 "TATA", "SOKO", "PANTA", "ŽIKA", "ERA" samo su neki od natpisa. Nekada se možete i slatko nasmejati kad vidite neki šaljiv natpis umesto regularnih oznaka.

 Nadležna policijska uprava odlučuje da li je izbor vlasnika eventualno nemoralan, vređa javni poredak i slično i donosi odluku da li će se takva kombinacija dozvoliti. 

 

Procedura za izdavanje personalizovanih registarskih tablica je potpuno identična kao i za obične tablice, podnosi se zahtev za registraciju vozila, s tim što vlasnik vozila istakne zahtev da želi da na registarskoj tablici ima određene slovne, ili brojčane oznake po svom izboru.

 

 

 Prema Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila vlasnik putničkog vozila može po izboru odabrati najmanje tri, a najviše pet slovnih znakova ili kombinaciju brojčanih i slovnih znakova.

Ako se bira kombinacija brojčanih i slovnih znakova u njoj se moraju nalaziti najmanje dva slovna znaka, izuzimajući kombinaciju slovnih znakova "TX", "RP" i "RPE". Između brojčanih i slovnih znakova na registarskoj tablici obavezan je znak "-" koji se računa kao jedan od izabranih znakova.

 

 I za kraj - registarske tablice za četvorotočkaše po izboru vlasnika koštaju 87.530 dinara. Stiče se utisak da mnogi na taj način dokazuju da su imućni, dok neki žele time da privuku pažnju ili da se našale. Jedno je sigurno: automobili sa takvim tablicama su uvek atrakcija na drumu.

 

 

.

Povezane teme: registracija, tablice, pesonalizovane tablice
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»