"Auto Bildov" "Zlatni volan 2017": učestvujte u najvećem izboru za automobil godine na svetu!

Automobilska industrija pamti i bolje dane, a ima proizvođača koji su u poslednje vreme izgubili samopouzdanje. Kako i ne bi, kad posle ekonomske krize neke od najvećih svetskih proizvođača četvorotočkaša melje skandal sa izduvnim gasovima. Međutim, niko se ne predaje tako lako, pa se i tržište automobila svim silama bori da opstane u teškim vremenima.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Navikli ste već na izbor za "Zlatni auto" u Srbiji, u organizaciji "Auto Bilda", čiji se prvi krug nedavno završio, u kojem smo dobili ukupno gotovo 17.000 glasova za automobile koji su se našli u konkurenciji. Matično izdanje najpoznatijeg magazina na svetu sada kreće sa svojim izborom u kojem će se naći u konkurenciji čak 42 "vruća" noviteta, za koje će u prvom krugu glasati publika u okviru milionskog tiraža svih licencnih izdanja "Auto Bilda" - kroz magazine, ali i on-lajn, kao što je to slučaj u Srbiji.

Na linkovima ispod možete da pronađete sve kandidate u okviru pet ovogodišnjih kategorija - glasajte za po jednog iz svake kategorije, a vaš glas naći će se u zbiru sa svim ostalim glasovima publike, na osnovu čega će se izabrati po četiri modela - finalista u okviru svake kategorije. Finalni krug glasanja obaviće se pred stručnim žirijem na test-poligonu u Baloku, posle čega će se dobiti pobednici - trofeji će na kraju biti podeljeni 7. novembra na gala svečanosti u Berlinu...

OVDE GLASAJTE ZA MALE I KOMPAKTNE AUTOMOBILE

OVDE GLASAJTE ZA VOZILA VIŠE I SREDNJE KLASE

OVDE GLASAJTE ZA MALE SUV AUTOMOBILE

OVDE GLASAJTE ZA VELIKE SUV AUTOMOBILE

OVDE GLASAJTE ZA SPORTSKE AUTOMOBILE

Povezane teme: Goldene lenkrad, Zlatni volan, Auto Bild, Izbor za automobil godine
Ovu vest nije moguće komentarisati.