"Rejndž rover velar" već stigao u Srbiju! Video

Posle dugog iščekivanja danas je u kompaniju "Britiš Motors" stigao "velar", novi član porodice "Rejndž Rover". "Velar" je najprefinjeniji sportski terenac Land Rover brenda, srednjih gabarita sa izuzetnim performasama, dizajnom i tehnologijom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prvi primerak "velara" u Srbiji                                            Foto: RAS/Uroš Arsić

- Još od svetske premijere koja je bila u martu ove godine, kao ekskluzivni uvoznici brendova Jaguar Land Rover za Srbiju, naporno smo radili kako bi domaćoj publici što pre predstavili "velara". Svojom jedinstvenošću i mogućnostima on je zaista model koji je opravdano privukao veliku pažnju i interesovanje. Model će kupcima već krajem meseca biti na raspolaganju u našem centru, dok ekskluzivnu premijeru pripremamo za septembar, izjavio je tim povodom Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije "Britiš Motors".

U "Rejndž Rover" gami, "velar" se pozicionira između modela "evok" i "rejndž rover sport", kao četvrti član porodice. Krasi ga potpuno novi dizajnerski koncept eksterijera i enterijera koji će od sada imati svako sledeće vozilo iz Lend Rovera. Poreklo brenda oseti se čak i u detaljima poput perforacije kožnih sedišta i mrežice zvučnika u šablonu britanske zastave. Centralna konzola se sastoji od  dva ekrana osetljiva na dodir sa samo tri dumeta, dok se kvake uvlače u vrata u cilju veće aerodinamičnosti ali i estetike.

Izveden je od prototipa originalnog "rejndž rover" modela iz 1970. godine. Prefinjen u svakoj prilici, za svaku vrstu terena, "velar" koristi jedinstvene održive materijale i napredne inženjerske ideje kako bi opravdao posvećenost Lend Rovera da i dalje pomera granice u svemu. Kada su inženjeri koji su radili na kreiranju prvih 26 modela morali da sakriju njihov pravi identitet, odabrali su naziv "velar" koji zapravo potiče od latinske reči velare, što znači veo ili pokrov - ispostavilo se da sada savršeno "leži" njihovom novom adutu.

Sve dodatne informacije o modelu "velar" za trište Srbije mogu se pronaći na sajtu kompanije "Britiš Motors", a prve utiske o novitetu u Srbiji moći ćete da pročitate i u novom broju "Auto Bilda" koji je u pripremi, a na kioscima će se naći već tokom ove nedelje. Zahvaljujući sjajnoj saradnji sa kompanijom "Britiš motors", članovi naše redakcije su, naime, dobili ekskluzivnu priliku da skinu veo sa prvog primerka "velara" u Srbiji i izbliza se upoznaju sa novitetom i to jednom od najluksuznijih verzija koja nosi oznaku "R-dinamic HSE 4WD". Opširnije o detaljima vezanim za tehničke karakteristike kao i cene čitajte "Auto Bildu" broj 165…

 

 

 

Povezane teme: Range Rover, Range rover velar, Britiš motors, Tržište novih automobila, Auto Bild 165, Ekskluzivno

Poslednji komentari

Nenad
Sreda, 19. 07. 2017. 08:46h
neregistrovan korisnik
Sve i da imam para za ovakav auto bilo bi me sramota da ga vozim u Srbiji. Ne zato sto jedan promil gradjana moze da ga kupi vec zato sto putevi u Srbiji nisu za tu ligu....
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»