"Superpolovnjaci" u "Auto Bildu": "omega", "skorpio", "audi 100"...

Da li je moguće da za 1.000 do 2.000 evra može da se kupi vrhunski očuvan polovnjak, "jangtajmer", kojem će možda vremenom čak i da raste vrednost? Redakcija "Auto Bilda" je na jednom mestu pronašla čak tri primerka automobila starih preko 30 godina koji su u izuzetnom stanju i koštaju do 2.000 evra!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Radi se modelima "audi 100", "ford skorpio i "opel omega". Pronađeni su u Nemačkoj i sva tri su u izuzetnom stanju - nisu restaurirani, samo su održavani po pravilu, uz povremene estetske intervencije.

Rezultat: Ford Skorpio iz 1985. godine, sa motorom sa 1.954 kubika i 100 "konja", u izuzetnom stanju, u Nemačkoj se ceni 1.000 evra, Opel Omega (1986, 1.771 kubik, 82 KS)  1.500, a "Audi 100" (1982, 1.781 kubik, 75 KS) je nacenjeniji sa 2.000 evra!

OGLASI AUTOMOBILA DO 2000 EVRA
 

Opširnije o predivno očuvanim primercima pročitajte u novom "Auto Bildu", u kojem još možete da pročitate i zaključke sa testova različitih profila guma za popularne kategorije vozila, uz analizu nekoliko profila i dimenzija, gde će čitaoci samo doneti odluku da li će na četvorotočkaša montirati, letnje, 4x4, sportske, ili čak univerzalne gume, koje su na testovima pokazale sve bolje rezultate…

Osim ove korisne rubrike sa detaljnim tabelama, čitaoci novog broja magazina "Auto Bild" saznaće i kako lako da sami zamene filtere u automobilu (sad je pravo vreme!), koje su karakteristike revolucionarne "loptaste" gume iz "Gudjira", ali i da pročitaju utiske sa ekskluzivnih testova "bugatija širon", "audija rs3 sportbek", "poršea 911 GTS", "pežoa 5008", "suzukija svift", "kije pikanto", "opel insignije grand sport", "tojote c-hr", "dodža čelindžer"…

U novom broju, kupce čeka i poklon: nalepnica za automobil za sve koji u njima prevoze mališane, a žele da druge vozače o tome obavesti niko drugi nego glavni junak novog crtanog filma koji je osvojio klince - mali šef!

 

Povezane teme: Polovni automobili, Kupovina polovnih automobila, Opel Omega, Ford Scorpio, Audi 100, Auto Bild 159
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»