Laka lova: prijavi nepropisno parkirane i zaradi!

Britanci su pronašli novi način za borbu protiv vozača koji nepropisno parkiraju automobile. Reč je o aplikaciji koja omogućava drugima da ih prijavljuju i da na tome zarade novac.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Aplikacija omogućava korisnicima da anonimno fotografišu automobile i registarske oznake i da ih pošalju kompaniji koja se, između ostalog, brine za red na parkiralištima velikih trgovinskih centara i lanaca brze hrane.

Vozačima koji su nepropisno parkirali potom će biti poslata poštom kazna od 60 funti. Ako je ne plate u roku od 14 dana, ona će biti povećana na 100 funti. Kad vozač plati kaznu, onome ko ga je prijavio biće isplaćeno 10 funti. Jedino, ostaje nejasno kako je u tom slučaju diskrecija zagarantovana???

Ovo je samo jedna od brojnih zanimljivih informacija u novom, 154. broju magazina "Auto Bild", u kojem možete da saznate još i: da li su u velikom istraživanju magazina pobedili benzinci ili dizelaši, šta nas očekuje u svetu malih gradskih automobila, koji automobili imaju idealnu visinu sedišta kao i da li je nova "četvorooka" "oktavija" bolja od "dvojnika" - starog "mercedesa E klase"... Na testu su bili novi, restilizovani, "golf" sedme generacije, "audi Q5" koji je stigao na tržište Srbije, kao i hibridni "hjundai jonik", "tojota prius plag-in hibrid", "lamborgini aventador S"...

 

Povezane teme: Nepropisno parkiranje, Parking servis, London, Kazne za parkiranje, Auto Bild 154

Poslednji komentari

popp
Četvrtak, 16. 02. 2017. 10:56h
neregistrovan korisnik
Godinama imam isti problem jer mi je otac invalid. Pricao sam x puta sa ljudima iz menadzmenta jednog trznog centra ali resenja nije bilo. Po njihovim recima, parking u okviru trznog centra je privatni parking tako da vlasnik istog nema mogucnost da se obrati komunalnoj policiji i parking servisu koji bi kaznjavali bahate vozace. Jedino sto mogu je da ih zamole preko razglasa da pomere svoje vozilo i to je to. Na moju molbu da na 5 minuta ugase kamere u garazi pa da prepuste gradjanima da rese problem odgovorili su kiselim osmehom.
RAKOVAC
Četvrtak, 16. 02. 2017. 08:50h
neregistrovan korisnik
Kod nas ne bi intervenisao "pauk" nego hitna pomoc.
Z
Sreda, 15. 02. 2017. 13:58h
neregistrovan korisnik
Kod nas bi dobio covek batine kad bi ovo uradio
Vuki
Sreda, 15. 02. 2017. 13:51h
neregistrovan korisnik
Nije im loša fora..
Arsenije
Sreda, 15. 02. 2017. 10:43h
neregistrovan korisnik
Kada će se kod nas veliki tržni centri pozabaviti redom na njihovim parkinzima? U subotu u jednom našem tržnom centru sam na mestima rezervisanim za invalide zatekao 12 vozila od kojih je samo 1 (jedno) imalo odgovarajuću nalepnicu. Ništa neobično nije ni zateći automobil parkiran po sred staze koja je obeležena za pešake.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»