BMW se najviše "gugla" u Srbiji, a u Nigeru... Foto

BMW i Tojota dominiraju na svetskoj rang listi najtraženijih automobilskih brendova na „Google“ pretraživaču. Bavarci su neprikosnoveni u 61 državi (od ukupno 117 u kojima je urađena pretraga), među kojima je i Srbija.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

BMW je ubedljivo najpopularniji brend u Evropi

U našem okruženju, BMW je najpopularniji u Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Crnoj Gori, Bugarskoj i Grčkoj, kao i na domaćem terenu u Nemačkoj. Zanimljivo je da BMW ima najviše pretraga i u Velikog Britaniji. Slovenci najviše „guglaju“ Reno, a Hrvati prednost daju Hjundaiju.

 

Tojota drži drugo mesto zahvaljujući rezultatima u SAD, Kanadi, Australiji i centralnom delu Afrike, dok je „bronzani“ Hjundai koji je popularan u 14 država, među kojima je i Češka, domovina Škode. Takođe, Italijani su okrenuli leđa Fijatu i najviše „guglaju“ Folksvagen, dok je Tesla broj jedan u Norveškoj i Kini. Ipak, vrhunac je rezultat iz Nigera gde se u „Google“ pretraživaču najviše traži - Bugati!

 

    Povezane teme: BMW, Tesla, Tojota, Srbija, Bugati, Evropa

    Poslednji komentari

    Duka
    Petak, 15. 04. 2016. 23:00h
    neregistrovan korisnik
    Bolja bi bila tema marke vozila koja se u svim tim zemljama voze procentualno u odnosu na stanovnistvo, a to sto izguglaju je samo podatak koja se gama najvise dopada narodu.
    muzicar
    Četvrtak, 14. 04. 2016. 09:53h
    neregistrovan korisnik
    Citiram te: " ti si probao sve klase".."sve ti je to uvrnuto" ...delujes mi kao neko ko ne zna sta bi vozio...pa kupi covece Mazdu pa ces videti da si uzalud protracio ceo svoj vozacki zivot kada si se zalepio za tog tvog Golfa. Vozis Golfa pa ti je "sve uvrnuto". Predji na Mazdu, to je NAJBOLJI auto na svetu. Nema boljeg odnosa cena / kvalitet / pouzdanost od Mazde. Skini vec jednom te svapske naocare pa da progledas....
    Zoran
    Četvrtak, 14. 04. 2016. 04:45h
    neregistrovan korisnik
    Ti verovatno ne vozis Mazdu? :) Nema prefinjenih automobila danas. Nenam sta nisam probao od srednje do visoke klase. Sve je to uvrnuto. Mozemo da pricamo o udobnosti, lepoti spolja i iznutra, ali neka bog zna kakva prefinjenost, nema. Bilo 1970 i 1980-ih godina, ali ta vremena su prosla. Mozda sam ja star, ali...ako moje dete kaze da Golf kec i nije tako ruzan njemu, ja mu kazem: A sta mislis sta je on bio pre 30, 40 godina? Pa to je bio san.
    Realno
    Utorak, 12. 04. 2016. 15:44h
    neregistrovan korisnik
    Kad probas bmw ili mercedes govorices da su oni najbolji automobili! Sto realno radi vecina!
    Sasa
    Utorak, 12. 04. 2016. 10:40h
    neregistrovan korisnik
    Hyundai
    SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

    SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

    Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»