Za turiranje motora u Londonu kazna 1.000 funti Video

Odavno je poznato da vlasnici moćnih superautomobila vole da se skupljaju u prestonici Engleske i hvale se svojim skupocenim vozilima turiranjem glasnih motora. Godinama unazad ovo uznemirava stanovnike Londona, a vlasti su napokon odlučile da preduzmu nešto po ovom pitanju pa će oni koji turiraju glasne automobile od sada morati da plate kaznu od čak 1.000 funti (1.384 evra).

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

I dok je sasvim razumljivo da vlasnici superautomobila uživaju u slatkoj grmljavini

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

svojih četvorotočkaša, to svakako nije slučaj sa ljudima koji žive u centru Londona, posebno stanovnicima Kensingtona i Čelsija koji su uz pomoć lokalnog veća uveli PSPO odredbu koja štiti od prevelike buke.

 

Zakon je odgovor na "preveliki nivo buke, iritacije, rizika od povrede prouzrokovane vozačima motornih vozila", a prema njemu, oni koji su uhvaćeni da turiraju motor glasnog automobila moraju da plate kaznu od 1,000 funti.

 

Već tradicionalno nakon svakog Ramadana, bogataši iz Katara, Kuvajta, Ujedinjenih Emirata i Saudijske Arabije dovoze svoje superautomobile u London kako bi ih pokazali, a njima sigurno neće predstavljati preveliki problem kazna od 1.000 funti.


VIDEO> Arapski superautomobili u Londonu:

Povezane teme: London, Superautomobili, Turiranje motora, Kazna, Buka

Poslednji komentari

cvrle
Ponedeljak, 14. 12. 2015. 11:41h
neregistrovan korisnik
Ko ima ima i njemu nece biti neki problem da plati kaznu tako da korist od toga ce imati samo grad a ne ljudi koji u tom delu zive
muzicar
Ponedeljak, 14. 12. 2015. 11:38h
neregistrovan korisnik
Kada vidim ove arapske diletante da se ovako primitivno izivljavaju ,onda opravdavam da ih ameri napadnu i otmu im naftu. Ne da su ti isti ameri bolji,ali pojava arapa u ferariju koji se izivljava na ulici dodajuci gas me oduvek iritirala. Medjutim,tu se postavlja drugo,krucijalnije pitanje: sva vozila moraju imati izduvne sisiteme koji zadovoljavaju norem buke,a za ove besne automobile to-ne vazi. To nije u redu,to je diskriminacija vozaca.
Pametnjakovic
Ponedeljak, 14. 12. 2015. 11:23h
neregistrovan korisnik
Ti englezi stvarno nemaju ukusa. Hiljade najboljih inzenjera sveta radilo danonocno da naprave savrsen automobil i savrsen motor, i sad ce neka baba iz engleske da kuka. Stvarno nemaju postovanja prema vrhunskom inzenjeringu i pravom zvuku motora...
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»