Pogledajte: Ovaj vozač je šokirao ceo svet Video

Opšta kultura u vožnji podrazumeva da se vozila pod rotacijom poput ambulatnih, policijskih i vatrogasnih kola propuštaju kako bi što brže i bezbednije obavila svoju dužnost, međutim, kako nam je demonstrirao ovaj vozač iz Nemačke, nisu svi spremni za saradnju zarad opšteg dobra.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nedavno se na internetu pojavio snimak iz ambulantnih kola koja pod rotacijom

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

prolaze kroz saobraćajnu gužvu u Budimpešti i uz pomoć izrazite kulture drugih učesnika u saobraćaju u rekordnom roku stižu na destinaciju, a sada smo u prilici da vidimo kako izgleda kada ta kultura izostane.

 

Na snimku koji je napravljen u Nemačkoj možemo videti Škodu koja stoji na crvenom svetlu, a iza nje se pojavjluje vatrogasno vozilo pod rotacijom. Uprkos zvučnoj i vizuelnoj signalizaciji, vozač Škode je odlučio da ostane na mestu, a tek kada se automobil iz susedne trake pomerio, vatrogasci su uspeli da prođu.


VIDEO> Vozač blokirao vatrogasno vozilo:

Povezane teme: vatrogasci, Požar, Semafor, Jutjub

Poslednji komentari

runi-boj
Petak, 29. 05. 2015. 02:29h
neregistrovan korisnik
pa ti posto znas kako bi nasi vozaci reagovali cucni kod semafora nekog i snimaj uzmi lovu. najjaci su ovi sto sigurno znaju da se ovde niko ne sklanja ni vatrogascima ni hitnoj to je tuzno sta mislite za svoje sugradjane netreba nama neprijatelj
Citaj-bre
Četvrtak, 28. 05. 2015. 21:14h
neregistrovan korisnik
Propis je propis, a sad ljuskost je druga stvar, ovaj je nije imao ni trunke!
vatrogasac
Četvrtak, 28. 05. 2015. 12:43h
neregistrovan korisnik
Malo se upoznaj sa poslovima koje obavljaju vatrogasci pa onda komentarisi. Nama nije u opisu radnog mesta samo gasenje pozara , vec i tehnicke intervencije u saobracaju ,zemljotresi ,akcidentne situacije, hemiske i radioaktivne incidente ,zemljotresi ,poplave, zaglavlhena lica u liftu lica koja su bespomocna i pala u stanu u davanja prve pomoci takodje jer mi smo ti koji prvi stizemo na lice mesta .Imamo u timovima ronioce ,spelooge ,alpiniste . i spremni smo u svakom momentu da pomognemo svakom kome je nasa pomoc potrebna . A svaki minut je vazan pogotovo kada ima lica kojima je zivot ugrozen .Kod nas je taj osecaj za pomaganje ljudima jako razvijen kroz godine rada u sluzbi, i mnogo nas pogadja kada cujemo neke komentare od ljudi koji nisu doziveli na svu srecu da vide i osete kroz kakve stresove prolaze vatrogasci, i cega su se sve nagledali.
vatrogasac
Četvrtak, 28. 05. 2015. 11:03h
neregistrovan korisnik
Nedaj Boze da imas udes i da treba da te vadimo ili da ti gori kuca ,dali bi onda ovako komentarisao !!!
matrix023
Četvrtak, 28. 05. 2015. 08:45h
neregistrovan korisnik
U stvari niko ne sme da prodje kroz crveno tek tako pa ni vozilo pod pratnjom,to sto mi vidimo zatvorene raskrsnice i vozila koja se ne zaustavljaju je nesto sasvim drugo,nekontrolisanim prolazkom kroz crveno ugrozavas X broj zivota i to je apsolutno nedopustivo
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»