Džepni agronom: Uz aplikaciju MapMyApple do odličnog roda jabuke!

Želite da znate kada je pravo vreme za navodnjavanje, fertigaciju i prskanje jabuke? Potrebne su vam konkretne informacije o klimatskim uslovima? Predstavljamo vam poljoprivrednu aplikaciju na srpskom jeziku posebno dizajniranu za proizvođače jabuke, koja će postati vaš džepni agronom!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Powered By AGROmedia

 

 

 

 

 

Moderne tehnologije donele su nam i brojna poboljšanja u proizvodnji, a naročito u pogledu efikasnosti: nema više potrebe za sveskama i rokovnicima u kojima se vodi evidencija radova. Sada su dovoljni mobilni telefon, tablet ili računar, i pristup ovoj korisnoj aplikaciji!

 

Koje sve parametre beleži aplikacija MapMyApple?
Aplikacija MapMyApple napravljena je na osnovu komunikacije sa voćarima, kako bi eliminisala njihove najveće prepreke u proizvodnji jabuke. Oblikovana u saradnji sa stručnjacima u oblasti proizvodnje jabuke, ona predstavlja odličnog saveznika za svakog voćara, a sada je dostupna svima.

Preko ove aplikacije možete kontrolisati najbitnije faktore proizvodnje jabuke i usklađivati ih sa faktorima sredine i meteorološko-klimatskim uslovima bez muke. Možemo reći i da ona pokriva sve ključne tačke u proizvodnji jabuke!

Na osnovu niza parametara koji se unose u aplikaciju, MapMyApple vrši procene o potrebnim količinama mineralnih sastojaka - azota, fosfora, kalijuma, kalcijuma i magnezijuma - za pravilan razvoj stabala i ploda.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: jabuke, digitalna poljoprivreda, agromedia
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»