Razbijamo mitove - poljoprivrednici su analogni Video

Veoma je često uverenje da su poljoprivrednici u potpunosti "analogni" i da nisu familijarni sa savremenim tehnologijama. Podaci govore potpuno suprotno od toga. Poljoprivrednici su i te kako okrenuti Internetu i digitalnim tekovinama.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kreirali smo infografiku koja govori malo više o poljoprivrednicima - posetiocima portala mojauto.rs i specijalizovanog segmenta za Poljoprivrednu mehanizaciju. U toku 2017. godine je oglašeno preko 17.000 poljoprivrednih mašina.

Ono što posebno raduje je činjenica da 18% posetilaca čine dame i da su mladi poljoprivrednici od 20 do 29. godina veoma zastupljena kategorija.

Kako slike govore više od 1.000 reči a video zapisi su trend u #digital svetu - pogledajte i šta kažu naši klijenti, domaći proizvođači u oblasti poljoprivrednih mašina i delova:

 

Ukoliko želite da se obratite poljoprivrednicima - trebalo bi da uzmete u obzir i promene u njihovim navikama i ponašanjima i prilagodite način i stil ponašanja njihovim novim navikama. Ne potcenjivati svoje kupce i korisnike, poštujte ih i pratite evoluciju.

Povezane teme: poljoprivrednici, savremene tehnologije, digitalizacija