Popusti na gorivo za poljoprivrednike do 9 dinara po litru uz Knez petrol karticu

Pored intezivnog razvoja u sektoru trgovine naftom, KNEZ PETROL je u proteklih 3 godine veoma ozbiljno ušao i u sektor agrara osnivanjem firme KNEZ AGRAR, pa sa ponosom ističemo našu farmu svinja u Indjiji 50.000 tovljenika godišnje, farmu krava muzara u Zemunu sa preko 1.500 grla a trenutno intezivno obrađujemo preko 5.000 hektara obradive zemlje sa najsavremenijom mehanizacijom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Kompanija KNEZ PETROL je druga po veličini u PETROL kanalu i na Srpskom tržištu je prisutna preko 15 godina. Knez Petrol je i jedina firma u sektoru trgovine naftom i naftnim derivatima koja je u potpunosti domaći brend, te je ove godine zasluženo ponela značajno priznanje NAJ BREND SRBIJE. 

 

SARADNJA KNEZ PETROL-a SA POLJOPRIVREDNICIMA

KNEZ PETROL je svojim vizionarskim duhom na vreme prepoznao neminovnost svakodnevne povezanosti trgovine naftom i agrara – poljoprivrede, te dugi niz godina gradi čvrstu vezu sa poljoprovrednim proizvođačima kroz svoj kartičarski sistem i niz benefita koji nudi agraru.


Naša kompanija je začetnik lojaliti programa – KNEZ KARTICA ZA POLJOPRIVREDNIKE koja omogućava popuste pri kupovini dizel goriva na svim našim pumpama. Karticu je veoma jednostavno i u veoma kratkom roku dobiti uz popunjavanje zahteva koji se moze naci na svim nasim stanicama, i uz priloženu potvrdu o registraciji poljoprivrednog gazdinstva. Pravo na ovu karticu imaju poljoprivrednici, privredna društva, zemljoradnicke zadruge, preduzetnici i fizička lica koja obavljaju poljoprivrednu proizvodnju na poljoprivrednom gazdinstvu u smislu odredbi regulisanih Zakonom i imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo pod uslovima koja propisuju resorna ministarstva.
Svaki poljoprivredni proizvođač koji poseduje našu KNEZ KARTICU za poljoprivrednike dobija značajne popuste na kupljeno dizel gorivo koji se kreću, u zavisnosti od zvanične MP cene 1 do 9 dinara po litru.


KNEZ PETROL u svom sastavu ima preko 90 benzinskih stanica širom Srbije, od Subotice na severu, do Vranja na jugu, i od Bajine Bašte na zapadu pa sve do Knjaževca i Sićeva na istoku. Pored razgranate maloprodajne mreže KNEZ PETROL je i lider u veletrgovini naftom i naftnim derivatima sa preko 5.000 kupaca – malih benzinskih stanica i transportnih kompanija.


Sa preko 120 kamiona – cisterni, KNEZ PETROL je i najveći prevoznik nafte i naftnih derivata na teritoriji Srbije.

 

KNEZ AGRAR

Pored intezivnog razvoja u sektoru trgovine naftom, KNEZ PETROL je u proteklih 3 godine veoma ozbiljno ušao i u sektor agrara osnivanjem firme KNEZ AGRAR. Poseduju farmu svinja u Indjiji 50.000 tovljenika godišnje, farmu krava muzara u Zemunu sa preko 1.500 grla a trenutno obrađuju preko 5.000 hektara obradive zemlje sa najsavremenijom mehanizacijom.


Farma svinja KNEZ AGRAR u Indjiji, u svom radu primenjuje najsavremenije procedure u tehničkim i tehnološkim postupcima proizvodnje a tov se prati kompjuterski uz precizno vodjenje svih elemenata prirasta za svakog tovljenika. Pored proizvodnje tovljenika KNEZ AGRAR se bavi i proizvodnjom priplodnih nazimica i nerasta. Odgajivačnice i tovilišta su opremljena najsavremenijom opremom dok se nivo higijene može oceniti najvisim ocenama. Procenat mešnatosti za sve tovljenike je iznad 60% a preventivna zaštita se obavlja uz minimalni utrošak lekova, tako da dobijamo izuzetan kvalitet proizvoda. Oko 80% proizvedenih tovljenika se plasira na domaće tržište dok se 20% izvozi. 


Farma krava KNEZ AGRAR u Zemunu u svom sastavu ima preko 1.500 grla od čega su preko 1.000 krave muzare a ostalo su bikovi, junice, telad i steone junice. Krave muzare prosečno daju oko 27 litara mleka dok rekorderke daju i do 48 litara. Farma dnevno plasira na domaće tržište preko 20.000 litara mleka.

 

 

Povezane teme: Knez petrol, benzinska pumpa Knez petrol, Predrag Nikić