Nova generacija BMW iDrive sistema debituje u Neue Klasse vozilima

Sa novim BMW iDrive sistemom, BMW Grupa predstavlja novi koncept interakcije između vozila i vozača koji će biti implementiran u Neue Klasse vozilima od 2025. godine. Buduća generacija BMW iDrive sistema transformisaće vozilo u mesto koje pruža inovativno digitalno iskustvo.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sa BMW Panoramic Vision, novim multifunkcionalnim volanom, novim centralnim displejom i novim BMW 3D head-up displejem kao centralnim displejom i radnim elementima, suštinsko korisničko iskustvo BMW-a se reinterpretira u svim Neue Klasse modelima.


Progresivne tehnološke inovacije ići će u korak sa modernim BMW dizajnom enterijera, sa fokusom na komande koje se zadaju dodirom ili glasovnom interakcijom. BMW iDrive u Neue Klasse karakterišu četiri centralna elementa.


Novi BMW Panoramic Vision pruža novi pogled na suštinsku BMW orijentaciju i sadržaj za sve putnike i zasnovan je na potpuno novoj tehnologiji head-up displeja. On projektuje informacije na visini koja savršeno odgovara vozaču po celoj širini vetrobranskog stakla.

 


BMW Panoramic Vision je dopunjen novim BMW 3D head-up displejem za aktivne situacije u vožnji, koji prikazuje potrebne informacije. Sa novim multifunkcionalnim volanom, sadržaj displeja BMW Panoramic Vision i BMW 3D head-up displeja se može pojedinačno kontrolisati prema principu oči na putu, ruke na volanu.

 


BMW iDrive u Neue Klasse se fokusira na novi centralni displej sa karakterističnim BMW stilom i intuitivnom funkcijom dodira. Tehnologija matričnog pozadinskog osvetljenja novog centralnog ekrana obezbeđuje visoku rezoluciju za ekrane, žive boje i jak kontrast, bez obzira na specifične svetlosne uslove.


Budući BMW iDrive će i dalje imati koncept QuickSelect predstavljen 2023. godine. Sistem u Neue Klasse je zasnovan na visoko integrisanoj softverskoj arhitekturi i koristi narednu generaciju BMW operativnog sistema. Pametna povezanost vozila sa BMW Cloud-om, kao i digitalni ekosistem korisnika stvara impresivno korisničko iskustvo i donosi novu dimenziju u interakciji čoveka i automobila.

 

 

Povezane teme: BMW, BMW iDrive, Neue Klasse
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»