Pronađite najbližu NIS-ovu benzinsku stanicu i platite gorivo bez odlaska na kasu

Lansiranjem Drive.Go aplikacije za mobilne telefone koja olakšava plaćanje goriva na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, uz mnogo drugih pogodnosti, kompanija NIS je postala prva i jedina kompanija koja je omogućila ovakav tip usluge potrošačima u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U pitanju je plaćanje goriva na samom točionom mestu, čime se značajno štedi na vremenu, a čekanje na kasi postaje relikt prošlosti. Sve što je potrebno jeste da instalirate Drive.Go aplikaciju koja je dostupna na Google Play, Apple Store ili Huawei App Gallery i pre točenja goriva skenirate QR kod koji se nalazi na točionom mestu. Nakon dopune rezervoara, aplikacija će ponuditi opciju „plati“, a čitav proces je okončan bez poteškoća. Naravno, prilikom registracije naloga neophodno je u aplikaciju uneti podatke vaše platne kartice, a sve transakcije plaćanja, kao i podaci o platnim karticama, obezbeđeni su i sigurni tokom celog procesa obrade platne transakcije.

Dodatna mogućnost u okviru Drive.Go aplikacije jeste i opcija da fiskalni račun stiže na mejl adresu koja je sačuvana u samoj aplikaciji. Takođe omogućeno je i dostavljanje računa za firmu, a sve što treba je da se sačuva PIB broj u segmentu „Moja firma“. Za one potrošače koji vole da koriste benefite programa lojalnosti, NIS pruža uslugu „Sa nama na putu“ čime se sakupljaju bonus poeni koji mogu da se iskoriste pri budućim kupovinama.


Takođe više ne morate da razmišljate koje točiono mesto je najbliže, što je posebno korisno kada su zalihe goriva u rezervoaru pri kraju. Jednostavnim ulaskom na mapu u sklopu Drive.Go aplikacije, jasno se uviđa koja je benzinska stanica najbliža vašoj lokaciji, a dodatno će vam ponuditi i najbližu rutu dolaska do nje. Mogu se dobiti i informacije o radnom vremenu, vrsti goriva i drugim uslugama koje su dostupne na traženom maloprodajnom objektu.
Ukoliko još niste iskusili sve pogodnosti koje nudi Drive.Go aplikacija, to možete učiniti posetom nekoj od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica, nakon čega doživljaj plaćanja goriva više nikad neće biti isti!

Povezane teme: nis, gazprom, drive.go, drivego, drive.go aplikacija
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»