Za manje od 24 sata planuli svi MaxBet poklon-vaučeri za kompletan pregled prostate, A SADA VAS ČEKA JOŠ 50! Potpuno su BESPLATNI, prijavi se i „Sačuvaj lopte“

Svojom kampanjom „Sačuvaj lopte“, kompanija MaxBet kao sponzor FK Miljakovac, želela je da, kao društveno odgovorna kompanija, i ovog novembra kada se tradicionalno obeležava mesec borbe protiv raka testisa, podseti muškarce koliko je važno da se brinu o svom zdravlju.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Njihova duhovita kampanja i slogan, koji su u fokus stavili zdravlje muškarca, važnost preventivnih pregleda, ali i samopregleda, privukla je veliku pažnju javnosti i postala je apsolutni hit na svim društvenim mrežama.


Sa ciljem da doprinese svesti o važnosti prevencije bolesti koja je ukoliko se na vreme dijagnostikuje skoro stoprocentno izlečiva, a od koje je u Srbiji samo u 2020. godini život izgubilo čak 34 muškarca, MaxBet je osetio potrebu da da dodatno podstakne muškarce da ne preskaču preventivne preglede.


Tim povodom je, na portalu Blic.rs juče objavljen tekst u kom je MaxBet najavio da će za prvih 50 muškaraca koji se jave na e-mail, obezbediti 50 besplatnih poklon-vaučera za kompletan specijalistički urološki pregled u zdravstvenom sistemu „Euromedik“. I, verovali ili ne, svi vaučeri su planuli za manje od 24 sata!

Oduševljen pozitivnom reakcijom, a pre svega zainteresovanošću i odgovornosti muškaraca prema svom zdravlju, MaxBet je odlučio da akciju nastavi, tako što će obradovati još 50 muškaraca, odnosno podeliti još 50 vaučera.
Pravila su ista kao i juče: prvih 50 muškaraca, koji svoje podatke (ime, prezime, telefon, broj lične karte) pošalju na e-mail adresu sacuvajlopte@ringier.rs , dobiće na poklon po jedan vaučer za za besplatni preventivni pregled koji podrazumeva specijalistički pregled urologa, kao i ultrazvučni pregled testisa i prostate.
Slanjem e-mail poruke, potvrđujete da ste pročitali i da ste saglasni sa politikom privatnosti.


Napomena: Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana.

 

Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti.

Povezane teme: sačuvajmo lopte, max bet, rak testisa
Ovu vest nije moguće komentarisati.
MUP uputio apel, muškarac oglašavao kola na internetu, pa ojadio zainteresovane kupce

MUP uputio apel, muškarac oglašavao kola na internetu, pa ojadio zainteresovane kupce

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Policijskom upravom u Jagodini,...»

Predstavljen potpuno novi BMW X2 i prvi ikada BMW iX2

Predstavljen potpuno novi BMW X2 i prvi ikada BMW iX2

Potpuno novi BMW X2 odlikuje atraktivni sportski dizajn uz inovativne digitalne opcije, a po prvi put...»