„Sačuvaj lopte“: Na poklon muškarcima 50 besplatnih vaučera za kompletan specijalistički urološki pregled – sjajna kampanja MaxBet i FK Miljakovac

Kampanja koja je u fokus stavila zdravlje muškarca privukla je veliku pažnju javnosti i postala je apsolutni hit na svim društvenim mrežama, a MaxBet, kao društveno odgovorna kompanija, na taj način doprinese u daljoj prevenciji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

- Hteli smo još jednom da pokažemo da su nam društveno odgovorne aktivnosti na prvom mestu i da za kompaniju MaxBet, one ne predstavljaju samo strateško usmeravanje sredstava, već prilika da muškarcima koji su pogođeni ovom bolešću pomognemo u daljoj borbi, ali i da stvorimo kulturu samopregleda kako bismo povećali šanse za ranu dijagnozu, kada je rak testisa skoro 100 odsto izlečiv. Društvene odgovorne aktivnosti nastavićemo kontinuirano da sprovodimo i u daljoj budućnosti, jer želimo da pomognemo koliko god je moguće. Nadamo se i verujemo da samo zajedničkim snagama možemo da doprinesemo lepšoj i prospernijoj budućnosti. Ovo je naš mali doprinos u velikoj borbi u kojoj smo hteli da poručimo da na nas može da se računa, kao na pouzdanog partnera i saigrača. Podrške poput ove ne smeju da poznaju granice i zadovoljstvo nam je što smo u prilici da doprinesemo u daljem rastu i razvoju naše lokalne zajednice – izjavio je Darko Živanov, CEO MaxBet grupacije.

 

Kao podsticaj muškom zdravlju, MaxBetje za prvih 50 muškaraca, koji svoje podatke (ime, prezime, telefon, broj lične karte) pošalju na e-mail adresu sacuvajlopte@ringier.rs , pripremio po jedan besplatni preventivni pregled koji podrazumeva specijalistički pregled urologa, kao i ultrazvučni pregled testisa i prostate.

 

Rak testisa predstavlja brzorastući oblik tumora, zbog čega je jedan od ključnih aspekata u daljoj prevenciji njegovo rano otkrivanje. Od raka testisa najčešće oboljevaju muškarci od 15 do 40 godine života, a najveći broj obolelih je u starosnoj dobi od 30 do 34 godine. Kod ranog dijagnostikovanja tumori testisa su izlečivi u 95 odsto slučajeva.

Prema dostupnim podacima Instituta za javno zdravlje „Dr. Milan Jovanović Batut“, u 2020. godini u Srbiji je od raka testisa registrovano 256 novoobolelih slučajeva, dok je od ove vrste karcinoma preminulo 34 muškarca.

Slanjem e-mail poruke, potvrđujete da ste pročitali i da ste saglasni sa politikom privatnosti.

 

Napomena: Igre na sreću namenjene su samo zabavi punoletnih građana. Učestvovanjem u igrama na sreću osoba se može udaljiti od porodice, prijatelja i uobičajenih aktivnosti vezanih za njen uzrast. Učestvovanje u igrama na sreću može izazvati zavisnost koju je neophodno lečiti.

Povezane teme: rak testisa, max bet, sačuvajmo lopte, FK Miljakovac
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»