Predstavljen potpuno novi Honda XL750 Translap

Novi model Honda XL750 Transalp u najsvežijem izdanju dolazi sa visokim performansama, potpuno novim dizajnom i vrhunskom opremom koja je neophodna savremenim vozačima.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Njegove moćne karakteristike čine ga savršenim za produženo turing putovanje, kao i za urbanu vožnju.

Ovaj Hondin motocikl napravljen je za vožnje koje garantuju komfor. Sedište je postavljeno na 850mm (dostupno je i nisko sedište od 820mm kao opcija), a položaj vožnje je uspravan za prirodnu kontrolu i snagu. Zadnji nosač je standardna oprema, a ispod sedišta je USB utičnica.
 

XL750 Translap poseduje pregldan TFT ekran, koji nudi četiri tipa prikaza brzine i broja obrtaja u minutu, merač goriva i potrošnje, izbor moda vožnje i parametara motora, odabrani stepen prenosa i prilagodljivu tačku promene naviše na brojaču obrtaja.

U interfejs je uključen i Honda sistem kontrole smartfona glasom (HSVCs) koji omogućava upravljanje telefonskim pozivima, imejlom, muzikom i navigacijom.

Sva svetla su LED, a zadnji migavci sadrže funkciju signala naglog zaustavljanja (ESS). Pri brzini od najmanje 56km/h uz rad bilo koje kočnice, ukoliko se detektuje negativno ubrzanje od najmanje 6,0m/s2 , svetla za opasnost trepere kako bi upozorila ostale korisnike druma da je u toku naglo kočenje. Pri istoj brzini, prag se smanjuje ako je aktiviran ABS, na negativno ubrzanje od najmanje 2,5m/s2.
 

Oni se ujedno sami gase - umesto korišćenja jednostavnog tajmera, sistem poredi razliku u brzini prednjeg i zadnjeg točka i izračunava kada treba da isključi migavac zavisno od situacije.

Za otvoreni vidik napred, kao i odlično odbijanje vetra, visina vetrobrana pažljivo je optimalizovana. Njegova kompaktna širina takođe minimalizuje turbulencije „zarobljenog“ vazduha. Visoki vetrobran i gornji/donji okvir prednje i bočne strane vetrobrana dostupni su kao aksesoari.

 

Potpuno nova paralelna dvocilindarska jedinica od 755cc proizvodi 67,5kW snage i daje jaki obrtni moment kroz raspon obrtaja, dosežući maksimalnih 75Nm.

Kompaktne, takmičarske CRF Unicam glave cilindara sa osam ventila koriste otvore za protok vazduha naniže i Vortex dovod kako bi obezbedile optimalno sagorevanje.

Elektronski sistemi pomoći za vozača rade preko Throttle By Wire (TBW) i obuhvataju 5 modova vožnje, od kojih 4 sadrže prethodno podešene kombinacije snage motora, kočenja motorom, ABS-a i Hondine izborne kontrole obrtnog momenta (HSTC) sa integrisanom kontrolom propinjanja. Peti, „korisnički“ mod dopušta vozaču da fiksira sopstvenu omiljenu kombinaciju.
Za odlične performanse na putu i apsorbovanje neravnina na terenu, tu je ogibljenje vrhunskog kvaliteta: Showa 43mm SFF-CA USD viljuške i zadnji amortizer rade preko Pro-Linka.

Dvojne dvoklipne kočione čeljusti obezbeđuju efikasnu snagu zaustavljanja dok gume – 90/90-21/150/70-18 napred i pozadi – donose svestranost na putu i van njega.
 

Ponuda aksesoara za novi Honda XL 750 Translap
grupisana je u pet paketa:

 

URBANI PAKET
(praktičnost i skladištenje)
50L gornja kutija, aluminijumski panel, osnova nosača, obloga sedišta i unutrašnja torba plus visoki vetrobran i glavni podupirač.
 

TURING PAKET
(komfor i skladištenje)
Zadnje torbe (R26L / L33L), aluminijumski paneli, držači, unutrašnje torbe i zagrejane ručke.
 

AVANTURISTIČKI PAKET
(stil i funkcionalnost)
Bočne cevi, LED maglenke, štitnik motora i rešetke hladnjaka.
 

RELI PAKET
(stil i funkcionalnost)
Brzi menjač, štitnik motora, donja zaštitna ploča, reli terenski oslonci za noge i štitnici za zglavke sa ekstenzijama.
 

KOMFOR PAKET
(komfor i praktičnost)
3L torba za tank, visoki vetrobran, deflektori za vetar, komforni oslonci za noge i utičnica za AAC punjenje.

Svi aksesoari su dostupni i zasebno.

Hondin XL750 Transalp dostupan je u tri opcije boja (Matte Iridium Gray metalik, Mat Ballistic Black metalik i Ross White Tricolour) uključujući i atraktivnu Tricolour, koja odaje počast prvobitnom modelu XL600V, obeležavajući povratak legende.

Povezane teme: honda, XL750 Translap, Honda XL750 Translap
Ovu vest nije moguće komentarisati.