Nemački AUDI se oprašta od svoje TT linije poslednjim specijamlnim izdanjem

Kompanija Audi se oprašta od TT linije sa stilom lansirajući novu TT RS Coupe Iconic Edition seriju, ograničenu na svega sto jedinica u Evropi, od kojih će svega 11 stići na njen ostrvski deo

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Odvažan i agresivan izgled novog Audi TT RS Coupe Iconic Edition modela automatski upada u oči, dok su sve jedinice ofarbane poznatom Nardo Grey bojom kompanije Audi i dolaze sa LED matrix farovima i sjajnom crnom prednjom maskom sa mat crnim ramom u standardnoj ponudi.

 

Dizajneri kompanije Audi nove automobile opremili su i svetlo crnim pragovima, poklopcima retrovizora i oznakama. Komplet veoma upadljivih dvadesetoinčnih metalik crnih točkova razvijen je posebno za ovaj model i stiže sa sedam krakova postavljenih ispred crnih kočionih klešta. Upečatljivost čitavom dizajnu sportskog automobila dodaju i delimično zatamnjena zadnja, trougaona stakla, sa ’iconic edition’ ispisom.

 

Svih deset primeraka nove linije takođe će biti opremljeni i dostupnom Aerokit opremom u standardnoj ponudi. Ovaj paket uključuje prominentniji prednji spliter, lajsne i rešetke prednjih usisnika vazduha, zajedno sa fiksnim zadnjim krilom od ugljeničnih vlakana i redizajniranim zadnjim difuzorom, od kojih su oba specijalno kreirana kako bi povećali silu potiska na zadnjoj osovini, spuštajući TT RS bliže asfaltu, popravljajući njegove performanse u krivinama.

 

Opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: audi, audi TT, TT linija
Ovu vest nije moguće komentarisati.