Sajam automobila DDOR ECO BG CAR SHOW 07 na Beogradskom sajmu od 12. do 15. maja

DDOR ECO BG CAR SHOW 07 i 14. Sajma motocikala, delova i opreme "MOTOPASSION" koji se održavaju od 12. do 15. maja 2022. godine na Beogradskom sajmu

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sajam automobila DDOR ECO BG CAR SHOW 07 predstavlja najreprezentativniju ovogodišnju regionalnu smotru automobilske industrije.

Zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala, delova i opreme "Motopassion" jedinstvenu sajamsku manifestaciju i svakako najznačajniji i najveći događaj u sektoru auto i moto industrije u celini u ovom delu Evrope.

Akcenat ovogodišnjeg sajamskog programa je na ekološki naprednim pogonskim rešenjima, automobilima na električni pogon, hibridima ali i novim modelima sa konvencionalnim pogonima koji su ekološki unapređeni i zadovoljavaju visoke ekološke standarde.

Manifestacija će okupiti gotovo 30 brendova, koji će predstaviti više od 100 modela, po pravilu premijernih na našem tržištu. U najavi su neke evropske i čak svetske premijere, pogotovo kod električnih vozila, koji će biti potpuni noviteti kod većine brendova. Sve to ne isključuje i širok spektar "klasičnih" modela automobila sa poboljšanim ekološkim performansama.
 

Povezane teme: sajam, sajam automobila, bg car show 2022, bg car show 07
Ovu vest nije moguće komentarisati.