PUTEVI SRBIJE: Sve što treba da znate ako putujete ovog vikenda!

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se zbog izvođenja radova saobraćaj odvija po izmenjenom režimu od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se zbog izvođenja radova na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“, deo Obilaznice oko Beograda, državni put I A reda broj 1, u smeru ka Nišu, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“).


Naglašavamo da se u zoni radova saobraćaj odvija u po dve saobraćajne trake za svaki smer kretanja: saobraćaj ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera dok u smeru ka Beogradu odvija se zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.


JP „Putevi Srbije" moli učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kao i da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

 

SVE JE SPREMNO ZA PREDSTOJEĆI VIKEND


„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeći vikend, jedan od frekventnijih u letnjoj sezoni.


Intenzivirali smo rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji.


Korisnike autoputeva i učesnike u saobraćaju blagovremeno informišemo o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju na putnoj mreži i ostalim značajnim informacijama korisnim za bezbedno i nesmetano odvijanje saobraćaja: putem internet stranice www.putevi-srbije.rs , aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, društvenih mreža kao i promenljivih poruka na portalima postavljenih duž autoputeva.
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji!

 

Na put posebno na dužim relacijama, krećite odmorni, u jutarnjim časovima kada su temperature vazduha ugodnije za vožnju, obratite pažnju na radove, prilagodite brzinu kretanja uslovima na putu i poštujte ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju!

„Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!

 

PUTEVI SRBIJE: MOGUĆ POVEĆAN INTENZITET SAOBRAĆAJA NA MILOŠU VELIKOM

 

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se na državnom putu I A reda broj 2, autoput Miloš Veliki, danas u popodnevnim i večernjim satima očekuje povećan intenzitet saobraćaja.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze.

Duž autoputa Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije".

Povezane teme: Autoput, obilaznica, stanje na putevima, putevi srbije
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»