Opelov direktor Lošeler primio je nagradu “Međunardni Kombi godine” za novi Opel Vivaro-e

Međunardni Kombi godine 2021: Komisija evropskih specijalnih novinara izabrala je električni Opelov kombi. Član žirija IVOTY-a, Johanes Rajhel uručuje pehar u Opelovom sedištu u Riselhajmu

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Opelov izvršni direktor Mihael Lošeler primio je nagradu Međunarodni kombi godine za novi Opel Vivaro-e. Johanes Rajhel predao je pehar Lošeleru u ime međunarodnog žirija IVOTY-a u Opelovom sedištu u Riselhajmu. Istom prilikom Andreas Mark, šef Opela u Nemačkoj, prihvatio je nemačku nagradu.

„Novi Opel Vivaro-e pokazuje šta sve može električno komercijalno vozilo“, rekao je Lošeler na primopredaji trofeja koja se odvijala pod strogom higijenskom kontrolom. „Vivaro-e nudi isti teretni kapacitet kao i bilo koja druga varijanta modela, ali sa nula emisija. Uvažena nagrada „Međunarodni kombi godine“ pruža tu potvrdu. Oduševljeni smo nagradom i zahvaljujemo se stručnom žiriju na njihovom glasu.“

Opel nudi Vivaro-e u tri dužine - 4,6m (S), 4,95m (M) i 5,30m (L) - i nekoliko verzija karoserije, uključujući furgon, kabinu za putnike i samo platformu. U zavisnosti od varijante modela, Vivaro-e ima do 6,6 kubika teretnog prostora i korisni teret od 1.200 kilograma.

Kupci mogu birati između dve veličine litijum-jonske baterije, u zavisnosti od svojih potreba: sa 75kWh do 330km ili, za one koji svakodnevno manje koriste svoje vozilo, sa 50kWh i dometom do 230 kilometara, oba po WLTP ciklusu.
Bez obzira na veličinu baterije, Vivaro-e omogućava profesionalcima da iskoriste beskompromisnu mobilnost od vrata do vrata daleko iznad „poslednje milje“.

Dostupan je širok spektar sistema pomoći i naprednih tehnologija, uključujući Head-Up displej, pomoć pri zadržavanju trake, upozorenje na pospanost, upozorenje na čeoni sudar, pomoć pri kočenju u slučaju nužde i rikverc kameru od 180 stepeni.

Novi Vivaro-e nastavlja Opelov uspeh u IVOTY nagradi. Opel Combo Cargo osvojio je titulu Kompaktni kombi 2019. A zajedno sa sledećom generacijom velikog Movana, uskoro će upotpuniti Opelov portfolio elektrifikovanih lakih komercijalnih vozila.

Povezane teme: opel, opel vivaro, Opel Vivaro-e, Vivaro-e
Ovu vest nije moguće komentarisati.