50 godina Brenda Range Rover

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da u ovoj, 2020. godini slavimo 50. rođendan brenda Range Rover uvođenjem edicije Range Rover Fifty. Kako bi se proslavio važan jubilej, Range Rover Fifty biće ograničen na samo 1.970 vozila globalno, u slavu 1970. godine kada je originalan Range Rover izašao.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


Prvi luksuzni SUV stigao je na tržište 17. juna daleke 1970, a pet decenija kasnije, originalni luksuzni 4x4 pretvorio se u najpoželjnije luksuzno SUV vozilo s paletom modela: Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover i Range Rover Sport.
Godine 1992. postao je prvi 4x4 na svetu koji je opremljen sistemom za kontrolu vuče i automatskom elektronskom vazdušnom suspenzijom - koja osigurava neprevaziđen osećaj vožnje na putu, ali i izvan njega.
U 2012. godini, najnovija generacija Range Rovera postala je prvi SUV na svetu koji je imao potpuno aluminijsku laganu konstrukciju, čineći ga lakšim, jačim i efikasnijim.
Prešao je preko ozloglašenog Darien jaza, bio je prvi automobil koji se prikazao u muzeju Luvr u Parizu, a čak je i pobedio Pariški-Dakar miting – dva puta.
Sa njegovim prepoznatljivim lebdećim krovom, razdvojenim vratima prtljažnika i poznatim prednjim blatobranom, današnji Range Rover može i dalje da traži trag u njegovom početku 1970 godine.

 

Model Range Rover Fifty
Range Rover Fifty, biće dostupan u obe verzije šasije, standardnoj i produženoj, a kupci će moći da izaberu između više boja spoljašnosti; Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba, i Santorini Black. U ekstremno limitiranim brojevima, Land Rover će ponuditi Range Rover Fifty u jednoj od tri Heritage boje, proizvedene iz izvornih Range Rover paleta boje: Tuscan Blue, Bahama Gold and Davos White. Veliki broj motora biće u ponudi, od benzinskih i dizel, pa čak i hibridna P400e verzija.

 

Mi slavimo, kupci dobijaju
Specijalna ponuda povodom 50 godina brenda Range Rover
U čast godišnjice, kompanija British Motors od 09. oktobra 2020. godine svakom kupcu novog vozila iz porodice Range Rover poklanja 5 Benefita:

1.Popust od 7.000 € do 20.000 € u zavisnosti od modela
2.5 godina bezbrižnosti – Poklanjamo Produženu garanciju
3.Atraktivna ponuda “staro za novo”, otkup vozila svih brendova
4.Premium finansiranje S-Leasing / S Rent
5.Loyalty vaučer 500, 1.000 ili 2.000 € kao dodatni popust pri kupovini novog automobila našeg brenda u naredne tri godine + POKLON IZNENAĐENJA

Povezane teme: range, rover, Range Rover, 50 godina
Ovu vest nije moguće komentarisati.