Udobna vožnja uz pouzdan limo servis!

Savremeno doba iznedrilo je različite usluge koje limo servisi pružaju. U svetu je odavno otvaranje limo servisa postalo isplativ biznis, a kod nas se tržište još uvek ispituje. Ima potencijalnih preduzetnika, ali mnogo je više zainteresovanih klijenata.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ipak, u vremenu surove tržišne konkurencije najvažnije je da je klijent zadovoljan. A želje klijenta nekada su veoma zahtevne. Ipak, kada se potrebe prilagode korisnicama, onda je uspeh zagarantovan.


Usluge limo servisa su ključ uspeha!
Osnovne usluge koje pruža limo servis jesu prevoz klijenata po gradu, do aerodroma, međunarodna putovanja, ali i razne ture i razgledanje grada. Da bi se novi limo servis pozicionirao na tržištu mora ponuditi drugačiju ponudu, mora da se izdvoji u odnosu na ostale, mora predvideti želje korisnika i učiniti da se njihov svaki zahtev ispuni. Jedino tada je moguće privući veći broj klijenata.
Za potpuno uživanje i udobnu vožnju trebalo bi ponuditi klijentima i dodatnu opremu poput auto sedišta, rolo zavesa i sl.


Glavni uslov da klijent bude zadovoljan svakako je udobna i sigurna vožnja. Za to su zaduženi profesionalni vozači od kojih se u današnje vreme očekuje da budu ljubazni, elokventni, diskretni, a nekada i da govore engleski jezik.
Sve ovo treba da se uzme u obzir ako se ulazi u posao kao što je otvaranje limo servisa.


Uslovi za otvaranje limo servisa i bavljenje ovim poslom definisano je Zakonom o turizmu, jer se pod turističke usluge podvodi i prevoz putnika, razgledanje grada, prevoz poslovnih partnera, transfer do aerodroma i međunarodno putovanje.
Kvalitetna usluga garantuje zadovoljnog klijenta!


Bilo koji posao da je u pitanju, jedno je sigurno. Ako je kvalitetna usluga, onda će sigurno biti zadovoljnih klijenata. A to dalje znači da će ljudi ponovo želeti da koriste ugluge koje određeni limo servis pruža, a zbog prijatnog i pozitivnog iskustva biće i preporuka. A najbolja reklama upravo i jeste dobra preporuka.
Kada je reč o međunarodnim putovanjima ili o putovanjima po zemlji, klijentima treba obezbediti udobnu vožnju, a pored komfornog i kvalitetnog vozila, profesionalnog vozača, neophodna je i dodatna oprema. Zato vozila, pogotovo ona koja voze duže ture, treba obavezno da imaju udobna auto sedišta.
Putovanje, venčanje, prevoz do i od aerodroma...


Za odlazak na putovanje, dolazak na venčanje ili za prevoz od aerodroma uvek se bira udobno vozilo. Većina mladenaca traži način kako da zaseni svojom pojavom goste na sopstvenoj svadbi, a spektakularan dolazak mladenaca omogućiće upravo neki luksuzni automobil. Ili možda oldtajmer. A upravo se najčešće bira za venčanje neki retro model koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Za dalja putovanja uglavnom se biraju veći i udobniji automobili, dok se za transfer poslovnih partnera od aerodroma uvek biraju luksuzna vozila kako bi se partnerima ukazalo poštovanje i poverenje.

 

Povezane teme: limuzina, limo servis, rolo zavese, auto sedišta
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»