Stigao je novi Jeep Compass, dođite da se upoznate

Pandemija korona virusa je možda odložila Beogradski sajam automobila, ali nije zaustavila promociju novih modela na srpskom tržištu. Jedna od “vrućih” premijera je i novi “džip kompas” koji će se sada, umesto u SAD, proizvoditi u fabrici u Italiji. Zbog toga je cena novog “kompasa” postala izuzetno konkurentna u najpopularnijem segmentu kompaktnih SUV-ova.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prilika da se upoznate sa “kompasom” je manifestacija The Week of Miracles koju kompanija FCA Srbija organizuje petu godinu zaredom, u saradnji sa svim ovlašćenim dilerstvima širom države. “Nedelja čuda” sada traje sedam dana, sve do nedelje, kako bi svi zainteresovani dobili priliku da pogledaju kompletnu ponudu FCA Srbija.
- Prodajna akcija ove godine traje cele nedelje, kako bi posetioci izbegli da budu u društvu većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru i mogli da se upoznaju sa našom magičnom ponudom, pogledaju automobile, o njima razgovaraju sa stručnim prodajnim osobljem i kupe automobil koji su dugo želeli i to po specijalnim uslovima - kaže Igor Ševo, komercijalni direktor FCA Srbija.
Akcenat je ovaj put na modelu “džip kompas”.

- Potrudili smo se da napravimo dobru ponudu za vozače u Srbiji koji sada mogu da kupe “kompas” za 22.990 evra. U pitanju je verzija sa 1,3-litarskim turbo benzinskim motorom od 130 KS i bogatim paketom “limited”. Za dodatnih 1.000 evra dostupan je “kompas” sa automatskim menjačem i snažnijim benzincem od 150 “konja”. Takođe, na lageru imamo i verzije sa 2.0 dizel motorom i pogonom na sve točkove.
Kompanija FCA Srbija je pokrenula i aplikaciju car@home preko koje potencijalni kupci mogu da se informišu o modelu koji ih interesuje. Takođe, ako požele, prodavci FCA Srbija će dovesti automobil na njihovu adresu na dvosatnu test vožnju.

- Želimo da pronađemo način koji odgovara, odnosno prija kupcima u periodu korona virusa. Automobili za test vožnju su dezinfikovani i poštujemo sve preporuke Vlade Srbije. Drago nam je što su vozači prihvatili ovaj vid komunikacije - dodao je Igor Ševo.
Jedan od bestseler na našem tržištu je i model “tipo” koji je dostupan u tri različite karoserije - limuzina, odnosno sedan, hečbek i karavan. HIt ponuda je “tipo sedan” sa 1,4-litarskim benzincem (95 KS) i paketom “forte” (klima-uređaj, tempomat, blutut, šest vazdušnih jastuka, zadnji parking senzori...) po ceni od 10.990 evra. Identičan model sa petora vrata košta 11.490 evra, dok je praktični karavan 11.900 evra.
Premijera u salonima FCA u Srbiji je i hibridna verzija popularnog modela “fijat 500”, uz koji se sada dobija subvencija države od 3.500 evra. “The Week of Miracles traje do nedelje.

Povezane teme: Jeep, FCA Srbija, Džip, Džip kompas, Fiat, Fiat Tipo
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»